Eco te cucereste

MUZEUL SATULUI – Produsele bio s-au vindut ca piinea calda
Produsele fara chimicale s-au bucurat de un mare succes la micul tirg bio organizat de Jurnalul National la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” cu ocazia Festivalului tarafuri si fanfare.

Mare parte din oamenii veniti sa petreaca la Festivalul tarafuri si fanfare organizat de Jurnalul National nu au ratat ocazia de a cumpara produse sanatoase, ecologice. Si de a cere detalii asupra magazinelor de unde isi pot procura in mod curent astfel de produse.

SUCCES. „Vinzarile au mers foarte bine, chiar peste asteptari. Niciodata nu am plecat de la un tirg cu toate cutiile goale, ca acum. Oamenii au fost foarte receptivi la aceste produse”, au declarat, incintati, reprezentantii producatorului de miere bio Tremot Dobre si Fiii. Ei au adaugat ca toate sortimentele de miere pe care le-au adus au avut lipici la public. La fel si produsele pe baza de propolis si polen, dar si siropurile naturale de macese si coarne. Vinzarile in cele doua zile de tirg s-au cifrat pe la 4.500-5.000 de lei noi.

Batalie mare a fost si pe ceaiurile ecologice si pernutele terapeutice umplute cu plante medicinale bio aduse de producatorul bacauan Farmacia Naturii. „Cele mai cautate au fost ceaiul de viata lunga, ceaiurile compuse pentru diverse afectiuni, condimentele si pernutele si papuselele antistres si antigripale”, a declarat reprezentanta firmei. Din sacii mari, burdusiti cu ceaiuri si pernute, aduse simbata la tirg, ieri pe la prinz mai ramasese doar o „umbra”.
Si sucurile Biotta, pastele fainoase de griu si de spelta Petras Bio, tartinele din griu, stafidele, cajou-ul, migdalele, nucile sau inelele de mar Bio Solaris si tartinele din spelta Sonnentor aduse la tirg de reprezentantii magazinului specializat Leacul din Bucuresti au avut succes. In plus, multi oameni au luat adresa magazinului, ca sa poata cumpara bio ori de cite ori vor.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *