EcoFriends Ro are grija de mediul inconjurator si planteaza cate un copacel in schimbul colectarii selective

EcoFriends Ro are grija de mediul inconjurator si planteaza cate un copacel in schimbul colectarii selective

EcoFriends Ro – compania care ofera solutii pentru colectarea selectiva a deseurilor, a decis sa reduca impactul asupra mediului inconjurator si va planta impreuna cu voluntarii Mai Mult Verde cate un copacel pentru fiecare client nou. EcoFriends este importator si distribuitor pentru o gama extinsa de cosuri de gunoi pentru colectarea selectiva a deseurilor conform Legii 211 / 2011 si ofera traininguri pentru gestionarea deseurilor prin parteneri autorizati.

Legea 211 din 2011 obliga toti detinatorii de deseuri – persoane fizice sau juridice sa colecteze deseurile in mod selectiv, pe minim 4 fractii – hartie, plastic, metal si sticla. Amenda minima pentru nerespectarea acestor obligatii duce la amenzi de minim 55.000 RON.

Astfel, pentru fiecare comanda de cosuri de gunoi selective ori cursuri de training pentru managementul deseurilor, EcoFriends isi va reduce consumul de CO2 prin plantarea de copacei pe teritoriul Romaniei. Plantarea se face de doua ori pe an – primavara si toamna. Compania incearca sa asigure o crestere sustenabila si durabila a activitatii pe care o desfasoara. Fiecare copac va primi numele clientului si va fi inscris pe o eticheta asezata in jurul sau astfel incat sa nu dauneze in nicun fel dezvoltarii acestuia.

Protectia mediului este una dintre preocuparile principale ale EcoFriends in Romania. EcoFriends a oferit solutii pentru colectarea selectiva a deseurilor pentru mai multe de 1000 de companii precum Coca Cola, Pirelli, GSK, Pizza Hut, Banca Transilvania, Aeroportul Oradea si multe altele.

Mai multe informatii despre obligatiile companiilor de a implementa un ssitem de colectare selectiva pe www.ecofriends.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *