Edilii Capitalei au cumparat ambarcatiuni pentru curatarea lacurilor

0
358

Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) a atribuit firmei Nova Spot din Constanta contractul de achizitie a doua ambarcatiuni pentru colectarea si evacuarea deseurilor din lacuri, in valoare de aproape 590.000 de lei, potrivit anuntului publicat, astazi, pe site-ul de achizitii publice.
lacuri
„Lucrarile de colectare a deseurilor cu aceste ambarcatii se vor face cand lacurile vor fi la cota de exploatare normala, in perioada aprilie – octombrie. Colectarea deseurilor se va face zilnic. Dupa colectare, deseurile vor fi depozitate pe platforme special amenajate, ulterior ele fiind transportate la groapa de gunoi”, a precizat reprezentantul biroul de presa al ALPAB, Carolina Sofian. Conform anuntului, contractul a fost atribuit pe 18 iulie 2008.

SC Nova Spot SRL Constanta a fost infiintata in anul 2000, iar din 2001 a demarat activitatea de confectii metalice pentru nave. Principale domenii de activitate ale firmei sunt confectiile metalice, consultanta, intermedierile si comertul in acest domeniu.

Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), institutie subrodonata Primariei Capitalei, are in administrare 15 lacuri, printre care Mogosoaia, Straulesti, Grivita, Baneasa, Herastrau, Floreasca, Tei, Pantelimon II si Cernica.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.