Elevii invata sa creeze opere de arta din materiale reciclabile

0
1462
Elevii înva?? s? creeze opere de art? din materiale reciclabile
Elevii învaţă să creeze opere de artă din materiale reciclabile
Elevii invata sa creeze opere de arta din materiale reciclabile
Elevii invata sa creeze opere de arta din materiale reciclabile

Centrul de Resurse pentru Tineret Spark implementeaza, in perioada 1 ianuarie 2013 – 31 mai 2013, proiectul Scrap Art&Eco Art, al carui obiectiv este acela de a-i invata pe tineri cum sa foloseasca diverse materiale pentru a crea mici opere de arta. Ideea proiectului porneste de la noua estetica a uratului: arta din deseuri. “In zilele noastre, deseurile reprezinta un pericol pentru umanitate, iar tinerii trebuie constientizati ca este importanta reciclarea acestora, deoarece exista o serie de beneficii asupra economiei si asupra mediului inconjurator”, spun reprezentantii Centrului de Resurse pentru Tineret Spark.

In cadrul activitatilor, elevii vor invata cum sa foloseasca resturile de creioane ascutite si resturile de lemn, cum sa recicleze capacele metalice si sticlele de plastic, precum si cum sa creeze refolosind hartia.

Lansarea proiectului Scrap Art&Eco Art, finantat de ANPCDEFP, prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.2. Initiative ale tinerilor, are loc astazi, incepand cu ora 14.00, la Liceul Teoretic “Henri Coanda” din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.