Emil Boc: Ponta a dat jos un Guvern fiind impotriva gazelor de sist, azi e campionul acestor gaze de sist

0
449
Emil Boc: Ponta a dat jos un Guvern fiind împotriva gazelor de şist, azi e campionul acestor gaze de şist
Emil Boc: Ponta a dat jos un Guvern fiind impotriva gazelor de sist, azi e campionul acestor gaze de sist
Emil Boc: Ponta a dat jos un Guvern fiind impotriva gazelor de sist, azi e campionul acestor gaze de sist

Fostul premier Emil Boc a declarat, vineri, ca prim-ministrul Victor Ponta „a dat jos un guvern sustinand pozitia impotriva gazelor de sist, iar astazi este campionul acestor gaze de sist”.

Intrebat, vineri, de jurnalisti cum comenteaza declaratiile premierului Victor Ponta de sustinere a exploatarii gazelor de sist, Emil Boc a spus ca, din punct de vedere politic, un om care da jos un Guvern pentru un principiu, iar a doua zi il incalca flagrant, ramane fara comentarii.
„Eu constat ca Victor Ponta a dat jos un guvern sustinand pozitia impotriva gazelor de sist, iar astazi este campionul acestor gaze de sist. Asta spune totul despre politicianul Victor Ponta. Nu am detaliile tehnice pentru a ma putea pronunta pe subiect, pentru ca trebuie analizat, eu doar constat ca, din punct de vedere politic, un om care da jos un guvern pentru un principiu, iar a doua zi il incalca flagrant, ramane fara comentarii”, a spus Boc.
Guvernul va sprijini toate explorarile de resurse neconventionale, respectiv gaze de sist, convins ca multi protestatari sunt deschisi la explicatii, iar in final va ramane o minoritate radicala care va refuza orice argument, dar nu va putea impune majoritatii o decizie, declara marti, la Washington, premierul Victor Ponta, la finalul unei intalniri cu reprezentantii companiei americane Chevron.

El a aratat din nou ca, pentru Romania, independenta energetica este un obiectiv strategic national, care poate fi atins prin folosirea resurselor conventionale, inclusiv cele din Marea Neagra, dar si printr-un sprijin pe care Guvernul este foarte hotarat sa il acorde tuturor explorarilor de resurse neconventionale, de gaze de sist, efectuate in Romania nu doar de compania americana Chevron, ci si de alte companii, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.