Energii Regenerabile si Eficienta energetica din Romania – Energ(r) Energia Regenerabila 2009

0
552

energie regenerabilaAl doilea targ international pentru Energii Regenerabile si Eficienta energetica din Romania  ENREG ENERGIA REGENERABILA ®  26 – 28.03.2009 Expo Arad International

Furnizarea energiilor regenerabile este o sarcina importanta a politicii energetice si de mediu la nivel global. Tot mai multe tari, in special cele din regiunea de sud-est a Europei, privesc aceasta problema cu un interes ridicat. Prin urmare, REECO GmbH, companie ce doreste sa se extinda in aceasta regiune, organizeaza, in perioada 26.-28.03.2009 expozitia si conferinta ENREG ENERGIA REGENERABILA®. Acesta conferinta este, pe langa RENEXPO® South-East Europe din Bucuresti, a doua conferinta internationala organizata de REECO RO Expozitii S.R.L. in Romania.

ENREG ENERGIA REGENERABILA® aduce pentru prima data in Arad, in cadrul unui eveniment international, in perioada 26 -28.03.2009, distribuitori si oameni de afaceri din intreaga Europa. Cei aproximativ 70 de expozanti – producatori, furnizori de energie, expertii din cercetare si dezvoltare, asociatii, mass-media, ministere si agentii guvernamentale – vor prezenta celor 1.500 de vizitatori intreaga gama de energii regenerabile si eficienta energetica existente in momentul de fata.
Bioenergia, cogenerarea, pompele de caldura, eficienta energetica in constructii si renovari, casele pasive, hidroenergia si energia solara sunt doar unele din tematicile expozitiiei si ale conferintelor.

Romania este, prin locatia ei centrala in Europa de Sud-Est, un punct de legatura intre celelalte tari din aceasta regiune. Arad, al treilea mare centru de targuri din Romania, prin locatia sa usor accesibila, atat din Romania, cat si din Serbia si Ungaria, este un loc ideal de organizare a targurilor. Sunt asteptate impulsuri clare pe piata energiei regenerabile in intreaga zona din Europa de Sud-Est, incepand cu Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.