ENREG 2011

ENREG 2011

Targul si conferintele pentru energie regenerabila si eficienta energetica in constructii si renovari,  ENREG ENERGIA REGENERABILA®, va asteapta la cea de a treia editie intre 7-9 aprilie 2011, la Expo Arad International.

Acesta este singurul targ din Romania si din regiune care uneste interesul a trei tari pentru energie regenerabila: Romania, Ungaria si Serbia si incepe a fi cunoscut ca cea mai importanta platforma pentru schimbul de experiente si business pentru persoane cheie si experti din domeniul energiilor regenerabile din vestul Romaniei.

Puncte de referinta la ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2011

 • Conferinte internationale:

A III-a Conferinta Internationala: Eficienta Energetica in Romania si Europa de Sud-Est
A III-a Conferinta Internationala: Energia Obtinuta din Lemn in Romania
A III-a Conferinta Nationala: Microhidrocentrale in Romania – Prezent si Viitor
Biogazul. Tehnologii de obtinere si importanta acestora pentru dezvoltarea durabila
Experienta energiei solare in Romania – Workshop international

Programa finala va fi postata pe site-ul evenimentului cel tarziu cu o luna inainte de eveniment. Daca doriti sa va tinem la curent cu ultimele informatii legate de eveniment inregistrati-va aici.

 • Expozantii nostri au posibilitatea de a-si promova produsele si seviciile pe Aleea Casa Verde, Strada Biogaz, Aleea Hidro si in Parcul Solar.
 • Eveniment de Brokeraj pentru energie regenerabila cu firme internationale si romane.
 • In cadrul FORUMULui EXPOZANTILOR vor participa companii internationale care vor prezenta cele mai recente inovatii din domeniul energiilor regenerabile si eficientei energetice.
 • Calatorii in Grup
  Organizati o calatorie in grup de minim 5 persoane la ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2011. Veti beneficia de multe reduceri, vezi detalii online.

Dorim ca prin aceasta ocazie sa lansam o invitatie tuturor membriilor si parteneriilor Dvs de a participa la ENREG ENERGIA REGENERABILA® cu o delegatie. Avantajele delegatiilor nationale si internationale sunt:

 • Participarea la deschiderea oficiala a targului
 • Intrare gratuita la targ
 • Tur ghidat al targului – gratuit
 • Membii delegatiei pot obtine reducere de 20% pentru conferintele organizate de REECO.
 • Participare gratuita la evenimentele din cadrul forumului

Solicitati Oferta de stand inca de astazi, fara a va creea obligatii! Pentru alte informatii scrieti pe: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *