Epson lanseaza prima imprimanta cu transfer termic compatibila cu standardul ecologic Energy Star

image002.gifAstazi industria trebuie sa se concentreze tot mai mult asupra implicatiilor de mediu, fara a pierde din vedere interesele clientilor. Cu TM-T88V, Epson a conceput o imprimanta cu transfer termic care va ajuta companiile sa reduca costurile operarii POS.

TM-T88V este prima imprimanta cu transfer termic din lume capabila sa detecteze tonurile diferite de gri. Datorita ultimelor tehnologii folosite, cea de-a cincea generatie de imprimante Epson POS este mai fiabila si da un randament superior.

Modelul TM-T88V a fost conceput pentru volume foarte mari de lucru. Prin optimizarea componentelor, Epson a imbunatatit principalele functii tehnice: cutter-ul de hartie integrat are acum o durata de viata de doua milioane taieturi, comparativ cu cele 250 de mii de taieturi ale modelului precedent. De asemenea, numarul mediu de cicluri de lucru MCBF (cicluri de lucru intre defectiuni) a fost imbunatatit cu 35%, atingand 70 de milioane de linii. In plus, capul de listare are o acoperire cu 50% mai mare comparativ cu modelul precedent.

Datorita componentelor robuste folosite, echipamentul este mai fiabil, chiar si in conditii dificile de lucru, fiind ideal pentru bucatariile comerciale. De exemplu, imbinarile robuste din metal minimizeaza efectele asupra carcasei, supusa stresului mecanic. De asemenea, alimentarea cu hartie a fost optimizata, prevenind blocarea facturilor. Chiar daca alimentarea cu hartie este blocata, facturile vor fi comprimate, in cele mai multe cazuri fiind taiate corect.

Performante de mediu

Noua imprimanta impresioneaza si prin caracteristicile ecologice. Toate procesele de fabricatie, dar si materialele utilizate in timpul fabricarii modelului TM-T88V corespund celor mai avansate standarde de protectie a mediului din industrie. Pe langa faptul ca echipamentul are cele mai mici emisii de CO2 dintre toate imprimantele cu transfer termic Epson, TM-T88V va deveni si standardul pentru aceasta categorie. Epson TM-T88V este prima imprimanta cu transfer termic din lume care intruneste standardul Energy Star la categoria echipamentelor de birou cu un consum redus de energie.

De asemenea, consumul de hartie a fost optimizat: o functie noua reduce spatiile dintre linii fara a altera continutul facturilor. In acest fel, companiile pot economisi pana la 15% din hartia utilizata, in functie de dimensiunile facturii. O alta metoda de reducere a consumului este printarea logo-ului pentru chtanta urmatoare inainte de taierea celei in curs, evitandu-se altfel consumul inutil al marginilor. Un adaptor pentru hartia de 58mm este disponibil in pachetul imprimantei, ceea ce duce la o economie suplimentara de hartie.

Publicitate eficienta cu elemente grafice de calitate

Un alt avantaj al imprimantei TM-T88V este capacitatea de a lista elemente grafice de calitate. Modelul este prima imprimanta cu transfer termic din lume capabila sa listeze tonuri diferite de gri. Astfel, facturile si etichetele pot fi imbunatatite cu diferite elemente grafice sau logo-uri. Fie ca este vorba de vouchere de reduceri, cupoane sau flyere pentru campanii, listarea mesajelor pe etichete ramane un instrument de marketing eficient pentru ca permite adresarea catre clienti in mod direct.

Aplicatii pentru orice situatie – acum si pentru Mac OS si Linux

Datorita aplicatiilor integrate, imprimanta TM-T88V poate fi intretinuta si administrata de la distanta. In plus, pe langa suportul tuturor versiunilor de Windows, imprimanta este compatibila acum si cu sistemele de operare Mac (incepand cu versiunea 10.4.) si Linux.

Imprimanta TM-T88V va fi disponibila in Europa incepand cu luna aprilie 2010.

Specificatii si caracteristici ale imprimantei Epson TM-T88V

* Eficienta energetic: prima imprimanta cu transfer termic care intruneste standardul Energy Star.
* Imprima tonurile de gri: cel mai bun nivel de listare a tonurilor de gri
* Economia hartiei: include aplicatii de reducere a consumului de hartie
* Fiabila: Cicluri medii pana la defectiune – 70 milioane linii
* Viteza: viteza de listare de pana la 300 mm/s pentru text sau grafica (in modul alb/negru)
* Usor de operat pentru utilizatori si administratori
* Suporta majoritatea sistemelor de operare actuale:
Windows, Mac OSx (incepand cu versiunea 10.4), Linux
* Garantie comerciala de 4 ani
* Compatibila cu modelele precedente

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,544FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente