Evadare verde

0
409
Evadare verde
Evadare verde

Traim in orasul cu unul dintre cele mai ridicate nivele ale poluarii din tara. Ne sufocam de praf si incercam in fiecare zi sa scapam de zgomotele asurzitoare si noxele masinilor. In peisajul urban poluat exista insa, chiar in centrul Timisoarei o oaza de verdeata, Gradina Botanica. Sute de copii si batrani viziteaza zilele acestea parcul pentru ca specialistii fac prezentari ale speciilor de plante.

Saptamana Gradinii Botanice este cea de-a treia aniversare a parcului din centrul orasului la care timisorenii vin cu mic cu mare sa afle cat mai multe informatii despre specile de flori, arbusti si arbori.

Gradina Botanica din Timisoara se intinde pe aproape 9 hectare si este impartita in mai multe sectoare printre care sectorul ornamental, asiatic, american, mediteranean sau cel al plantelor medicinale. In spatiul unic cresc specii rare dintre care 45 de colectie. Miile de copaci contribuie insa la scaderea poluarii in zona.Specialistii au au atras sute de curiosi de toate varstele saptamana aceasta la turul gradinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.