Sapte ponturi eco pentru ingrijirea masinii tale

0
390
Sapte ponturi eco pentru ingrijirea masinii tale
Sapte ponturi eco pentru ingrijirea masinii tale

Ca si posesor de autovehicul, fie ca esti pasionat/fetishist sau nu, unul dintre lucurile pe care (ar trebui sa) le ai in vedere este ingrijirea masinii. Intr-adevar, exista spalatorii auto, si in schimbul a cativa lei amarati, poti sa apelezi la serviciile lor, dar stii cum se spune: „ce faci tu cu mana ta…”

Pentru a-ti veni in ajutor, cei de la BMW ti-au pregatit sapte ponturi eco de a-ti intretine masina. Sampon, crema de lustruire, ceara, solutie de curatare a sticlei, concentrat de curatare al geamurilor, solutie pentru curatare interiorara – sunt produsele care fac parte din gama de produse de ingrijire auto „Natural Care”.

Ce au asa special produsele Natural Care? Pai, contin in cea mai mare parte materiale naturale – tenside, alcool biologic din sfecla de zahar, ceara de caraban si ulei de in si alte denumiri pe care doar Florinache al nostru le intelege pe deplin – menite sa sporeasca eficienta produselor si sa le faca prietenoase cu pielea ta. Gama Natural Care a fost testata dermatologic, demonstrandu-se ca nu este periculoasa pentru sanatate sau mediul inconjurator. Aromele si emulsiile de ingrijire utilizate sunt atat de delicate, incat sunt folosite si in producerea cosmeticelor.

Insa cutatenia tot curatenie ramane – n-o fi ea placerea de pe lume, dar macar nu-ti pierzi buricele degetelor incercand sa faci curata si frumoasa masina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.