Evaluare europeana a proiectului de impadurire in Arad

Evaluare europeana a proiectului de impadurire

Reprezentantul Institutului European pentru Administratie Publica, Martin Unfried, s-a aflat la Arad pentru a evalua la fata locului proiectul Consiliului Judetean Arad „Mai multa padure pentru mai multa viata – Verde in Arad”.
CJA a inscris proiectul „Verde in Arad” in competitia lansata de Institutul European, acesta intrand in competitie cu alte 350 de proiecte din 32 de tari din intreaga Europa. In etapa a doua de selectie, proiectul CJA a fost inclus intre primele 21 de proiecte, pentru care s-a trecut la analiza la fata locului.
Martin Unfried s-a intalnit cu echipa de proiect si vicepresedintele Cristian Dragan si a solicitat o serie de precizari referitoare la modul in care acesta s-a implementat. „Mai mult decat diplome si aplauze, ramane satisfactia lucrului bine facut si multumirea ca, prin atitudinea noastra, oferim generatiilor viitoare un mediu mai sanatos si mai echilibrat. Contam pe reusita proiectului, avand in vedere ca daca in anii 2009 – 2010 au fost plantati 75.000 de copaci, in anul 2011, am reusit sa plantam 82.050”, a declarat Cristian Dragan.
CJA va fi recompensat, la Mastricht, in noiembrie, cu diploma „Cele mai bune practice” pentru acest proiect.
Proiectul are ca rezultat 30 hectare de padure noua, reprezentand echivalentul a 540 de milioane de metri cubi de aer.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,330FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente