Eveniment Bacau: Putem fi mai selectivi – depozitand corespunzator deseurile in pubelele colorate

Eveniment Bacau: Putem fi mai selectivi – depozitand corespunzator deseurile in pubelele colorate
Eveniment Bacau: Putem fi mai selectivi – depozitand corespunzator deseurile in pubelele colorate

In ziua de 28 noiembrie 2013, incepand cu ora 14.00, in Sala Mare a Consiliului Judetean Bacau va avea loc o prima activitate din cadrul proiectului de implicare sociala intitulat ”Hai sa fim mai selectivi!”, initiat si implementat de asociatia educationala si de mediu Vernal – Bacau.
Proiectul este finantat de Fundatia Comunitara Bacau prin programul ”Initiative comunitare” si isi propune cresterea gradului de constientizare a cetatenilor orasului Bacau in privinta beneficiilor colectarii selective a tuturor deseurilor.
Personalul din asociatiile de proprietari este invitat sa participe la o activitate de informare asupra starii lucrurilor in municipiul nostru in problema colectarii selective a deseurilor.
Totodata, acestia vor putea participa la o dezbatere pe aceasta tema, in care vor putea fi identificate cai de imbunatatire a situatiei actuale. La dezbateri vor participa prin reprezentanti si operatorul de salubritate (SC Soma SRL Bacau), Agentia de Mediu Bacau, Consiliul Local Bacau, parteneri in proiect si organizatii cu responsabilitati importante in gestionarea si reglementarea problemei deseurilor municipale. Participantii la aceasta intalnire vor fi mai apoi vectori ai informatiilor capatate cu acest prilej pentru cei care le vor calca pragul ulterior, respectiv cetatenii orasului nostru care frecventeaza asociatiile de proprietari pentru rezolvarea de probleme diverse.
Alte activitati din proiect vizeaza elevii si copiii din scolile bacauane. Acestia vor fi invitati sa se intreaca in a realiza decoratiuni, obiecte utile si jucarii din deseuri in apropierea sarbatorii Craciunului iar de Ziua Pamantului (22 aprilie 2014) vor realiza mozaicuri din capace de PET in Piata Prefecturii.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente