EXPO BIO – BRUMAR targ de produse bio, eco, naturale si terapii alternative

editia a III-a, 4 –  7 noiembrie 2010

Iulius Mall Timisoara, etaj

STAR EXPO Timisoara, firma organizatoare de expozitii, targuri si evenimente,  organizeza impreuna cu Iulius Mall Timisoara in perioada 4 – 7 noiembrie 2010, manifestarea expozitionala EXPO BIO – BRUMAR, menita sa reuneasca producatori si distribuitori de produse ecologice din intreaga tara. Este a treia expozitie organizata in acest an cu aceeasi tematica, justificata prin succesul celor anterioare si la solicitarea unui numar important atat de expozanti cat si  a consumatorilor de asemenea produse si servicii.

Producatorii si comerciantii de produse bio, naturale sau organice au posibilitatea de a expune o plaja extinsa a acestora, incepand de la cele cosmetice, de ingrijire personala, de curatenie, sau de suplimente nutritive si terminand cu cele alimentare, gospodaresti, de imbracaminte sau pentru mediu ambiental, fara aditivi sau alte substante chimice, de sinteza si nemodificate genetic.

La cele doua editii anterioare, vizitatorii au apreciat eforturile producatorilor de asemenea produse, precum si ale celor care asigura servicii complementare de sanatate,  demne de toata admiratia, pentru ca nu-i deloc usor si la indemana oricui sa infrunte si sa invinga constrangerile vietii moderne cu intregul ei cortegiu de conservanti, coloranti, E-uri, aditivi si alte chimicale, de tehnologii poluante, de zone poluate.

O asemenea manifestare expozitionala va fi  benefica atat pentru producatorii de produse bio-eco-naturale si pentru cei care presteaza servicii in domeniu sub aspect comercial, cat si pentru  vizitatorii- cumparatori care doresc sa se aprovizioneze cu asemenea produse, sau sa apeleze la serviciile medicale complementare, la preturi mai mici decat cele practicate in mod curent.

Dorinta organizatorilor este ca expozatii sa aduca in standuri si sa ofere o gama cat mai completa de produse si servicii bio-ecologice din domenii precum:

  • Alimentatie,  Produse apicole, Intretinere corporala, Make-up, Produse de curatenie,  Aparatura de uz casnic, Energie alternativa, produse de medicina naturista,  Edituri si librarii, presa de specialitate, de jucarii, de ambalaje, Vopsele Ecologice  Combustibili si uleiuri ecologice etc.

Indemnul care trebuie sa ne calauzeasca pe toti – organizatori si vizitatori- in acest demers, speram, bine venit, nu poate fi decat unul: tot ce este natural, este sanatos!.

Termen limita de inscriere: 28.10.2010

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente