Expozitie si Conferinta privind echipamente termice, energie regenerabila si dezvoltare rurala, la Constanta

Romania este la un pas de tinta de energie regenerabila
Expozitie si Conferinta privind echipamente termice, energie regenerabila si dezvoltare rurala, la Constanta
Expozitie si Conferinta privind echipamente termice, energie regenerabila si dezvoltare rurala, la Constanta

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza, in perioada 12 – 13 iunie, Construct – RomTherm, eveniment expozitional ce priveste valorificarea momentului de deschidere a pietei interne de energie verde, suportul guvernamental adecvat si legislatia in vigoare, alaturi de imensul potential energetic al regiunii in care se desfasoara activitatea.

Evenimentul Construct – Romtherm planuieste sa fructifice oportunitatile de afaceri oferite de judetul Constanta, unul dintre cei mai importanti poli de crestere economica din Romania, in domeniile de infrastructura, reabilitarea termica a cladirilor, constructia de locuinte, cladiri pentru birouri si destinate activitatii de turism, spatii industriale.

De asemenea, pe perioada expozitiei Construct Romtherm se va desfasura cea de a 3-a editie a Conferintei Internationale de Echipamente Termice, Energie Regenerabila si Dezvoltare Rurala, in statiunea Mamaia. Organizatorii acesteia sunt Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica, Departamentul Termotehnica, Motoare, Echipamente Termice si Frigorifice, Facultatea de Inginerie a Sistemelor Biotehnice, Departamentul Sisteme Biotehnice, Institutul de Cercetari pentru Hidraulica si Pneumatica (IHP) Bucuresti, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.

Evenimentul urmareste promovarea celor mai importanti producatori, furnizori, investitori din domeniul tehnologiilor de incalzire, centrale termice. De asemenea, se vor aborda subiecte privind echipamente pentru energii regenerabile (pompe de caldura, panouri solare, fotovoltaice etc.), materiale de constructii (piatra, zidarii, structuri beton armat, structuri de lemn, structuri metalice, termo si hidroizolatii, invelitori si sisteme de acoperisuri), produse pentru amenajari interioare si exterioare, finisaje, renovari, modernizari (vopsele, lacuri, chituri, adezivi, pardoseli, parchet, marmura, placi ceramice, gresie, faianta, mobilier de baie, tapet, elemente de fier forjat) si altele.

O astfel de manifestare expozitionala va crea cadrul profesional pentru realizarea de contacte de afaceri si vanzari pentru companiile din domeniile inglobate in tematica, punand in valoare tehnologiile, produsele si serviciile conexe specifice din aceste sectoare economice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *