Expozitii, spectacole, conferinte, actiuni de ecologizare, in scoli din patru localitati sucevene

Expozitii, spectacole, conferinte, actiuni de ecologizare, in scoli din patru localitati sucevene

In perioada 4 – 6 mai, in patru localitati sucevene, Arbore, Patrauti, Milisauti – Badeuti si Gura Solcii, care au suferit de pe urma inundatiilor din 2010, se vor desfasura cateva activitati cuprinse in proiectul finantat de UNICEF “Retele comunitare pentru imbunatatirea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar in comunitati afectate de inundatii”.
Proiectul, care se realizeaza in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava si Inspectoratul Scolar Judetean Suceava, a inceput in luna noiembrie a anului trecut, si se va finaliza in luna august a acestui an.
Miercuri, incepand cu ora 12:00, la Scoala Generala cu clasele I – VIII Badeuti, 50 de elevi vor confectiona costume din materiale reciclabile, ajutati de parintii lor, dupa care, va avea loc, in curtea scolii, o parada a costumelor.
Joi, 5 mai, de la ora 10:30, la Scoala Generala cu clasele I – VIII Patrauti, 48 de elevi vor participa la activitatea “Vreau o scoala mai frumoasa ca sa vin cu drag de-acasa!”, activitate care va consta in plantarea de arbusti ornamentali si ecologizarea spatiului verde din apropierea scolii.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente