FanFest 2012 la Rosia Montana, 15-19 august

0
446
FanFest 2012 la Rosia Montana, 15-19 august

Echipa Campaniei Salvati Rosia Montana are deosebita placere de a anunta cea de-a VII-a editie a festivalului FanFest, in perioada 15-19 august 2012.

FanFest, a carui prima editie s-a desfasurat in august 2004, a adus laolalta, de-a lungul anilor, mii de vizitatori si activisti din intreaga tara, dar si din strainatate, la Rosia Montana. Intrunire a eforturilor de promovare a patrimoniului cultural si a spiritului militant in campaniile civice din Romania, FanFest este unul din modurile in care aratam ca in Rosia Montana se poate trai din agricultura, turism si alte activitati ce nu distrug natura si cultura.

FanFest se bucura sa experimenteze, sa celebreze si sa provoace spiritul critic, iar activitatile din acest an sunt deopotriva o invitatie de a cunoaste Rosia Montana. Fie ca alegi manifestari cu mesaj social sau pur si simplu iti petreci timpul ascultand povestile comunitatii, strabatand cararile sau admirand privelistea, FanFest te invita la celebrarea spiritului civic. Raspunsurile nu se arata intotdeauna cu usurinta, dar forta glasurilor noastre sunt cele ce au pastrat vie Rosia Montana in ultimul deceniu. Cum iti imaginezi acest loc peste 10 ani? Dar peste 50? Care sunt valorile unei comunitati care conteaza cu adevarat? Ce vreau si pot eu ca cetatean sa fac pentru Rosia Montana sau alte initiative civice?

Comunitatea localnicilor ce se opun proiectului minier te asteapta sa-ti impartaseasca povestea, valorile in care cred si convingerea ca prin cultura si spirit militant Rosia Montana are un viitor. Veniti cu totii, sa strigam tare: Rosia Montana nu e de vanzare! este chemarea presedintelui Alburnus Maior, Eugen David.

Trupele ce vor concerta in acest an in cadrul FanFest sunt:

Aria Urbana
Norzeatic
Luiza Zan
Blanoz
Subcarpati
Silent Strike
Dj Limun
Dj K-lu
Mushroom Story
Cuscrii (Electroclown si Danaga)
Zabriskie aka Sasha Gherghel
Manki’n’Stieb
Mojo Barrel Band
Blazzaj
Kumm
Rehab Nation
Padre + Atomic Midget
Robin & the Backstabbers
IPR
Luna Amara
Mad Liquid
Dj Waren back 2 back DJ XTZ

FanFest este de anul acesta si pentru cei mici, nu doar pentru cei mari!
Experienta anilor trecuti ne-a aratat ca unul dintre cele mai importane motive pentru care ai fost activ si implicat in campania de sustinere a salvarii Rosiei Montane este acela ca vrei ca si copiii tai sa o cunoasca, sa o descopere atunci cand va veni vremea, alaturi de copiii si nepotii lor! De aceea, si la FanFest ai venit si pentru ei!

Anul acesta, mai mult decat in anii trecuti, ne-am gandit la voi si la ei! Astfel, in programul nostru am facut loc unei serii de activitati special dedicate celor care descopera pentru prima oara Rosia Montana cu suflet deschis si optimist, prin joc.

Vom desena, vom construi, vom croseta, vom dansa si ne vom bucura impreuna in timp ce voi, parinti preocupati de dezbateri, proiectii de film, evenimente de teatru, literatura, activism, veti putea lua parte la tot ce va intereseaza.
Jonglerii, ateliere de modelaj, de impletit, de desenat va asteapta. Vom afla impreuna cum construim, din ce si de ce e bine sa reparam si sa pastram! Urmariti programul festivalului pentru a afla care sunt activitatile pe placul copiilor vostri!

Asa ca,…
Va asteptam in familie la FanFest!
Rosia Montana, 15-19 august 2012

Urmareste detalii despre programul FanFest 2012 pe:
http://www.facebook.com/events/151246421666757/ (eveniment)
http://www.facebook.com/FanFestRosiaMontana (pagina de promovare FanFest)
http://www.facebook.com/alburnusmaior (pagina Alburnus Maior)
http://www.facebook.com/rosia.montana.in.unesco (pagina de promovare Rosia Montana in UNESCO)

 

Informeaza-te pe:

http://rosiamontana.org/

http://www.rosiamontana.net/

http://fanfest.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.