Fashion for Trees – Campanie de strangere de fonduri pentru plantari

Fashion for Trees – Campanie de strangere de fonduri pentru plantari

Asociatia MaiMultVerde lanseaza o noua campanie de strangere de fonduri pentru plantari viitoare prin intermediul unui eveniment unic in Romania, Fashion for Trees.

Seara de 11 octombrie ii va aduna in acelasi loc atat pe iubitorii de natura, cat si pe cei de moda.

Fratelli Social Club va gazdui un eveniment de moda, cu o componenta caritabila. Cei prezenti vor avea ocazia sa priveasca o prezentare de moda cu ultimele creatii ale designerilor Maria Lucia HohanRhea CostaClaudia CastraseCristian SamfiraMurmur (Andreea Badala), Adelina IvanKinga VargaMalvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela DiaconuAndra Clitan,Wilhelmina Arz si Trends by Adina Buzatu.

Laurent Tourette si echipa Art In Makeup se vor ocupa de frumusetea modelelor.

In acelasi timp, se vor organiza tombole si licitatii prin care participantii vor contribui activ la viitoarele activitati de impadurire, putand sa castige totodata si obiecte vestimentare si accesorii donate de designerii participanti la eveniment sau alte premii eco.

Fondurile adunate la Fashion for Trees, impreuna cu donatiile si sponsorizarile ulterioare, vor fi folosite pentru plantarea in zone special selectate impreuna cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a 20.000 de puieti.

Acestia au drept scop principal crearea unor perdele de protectie pentru a imbunatati calitatea aerului si a impiedica dezastrele naturale care au loc in fiecare an (inundatii, viscole puternice etc).

Poti sustine si tu activitatile MaiMultVerde printr-o donatie online pewww.maimultverde.ro/fashionfortrees.

Vei oferi lumii un aer mai curat, pentru ca fiecare puiet plantat inseamna reducerea cantitatii de dioxid de carbon din atmosfera, o sansa la reabilitarea zonelor desertificate, a celor afectate de inundatii si alunecari de teren cat si oportunitati de voluntariat pentru mediu.

De asemenea, in cazul in care doresti sa contribui mai mult la imbunatatirea calitatii mediului, o poti face printr-o donatie direct in contul Asociatiei MaiMultVerde: RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717, Banca: Raiffeisen Bank – Mosilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente