Copiii sunt invitati la ferma-scoala din Cornatel, de ziua lor

Despre predarea ecologiei în ?coli ?i licee
Copiii sunt invitati la ferma-scoala din Cornatel, de ziua lor

Ferma-Scoala Cornatel, in colaborare cu Ansamblul „Junii Sibiului”, Scoala Populara de Arte Sibiu si Asociatia „Prietenii Mocanitei” va invita sambata, 2 iunie, la un party in aer liber organizat cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Ferma Scoala Cornatel este situata la 14 km de Sibiu, pe DN 106 (spre Agnita), iar accesul in ferma va fi gratuit in intervalul orar 10-18, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

Copiii vor avea ocazia sa faca turul fermei si sa interactioneze cu animalele (magarusi, ponei, cai, caprite, vacute, oi, catelusi, curcani, bibilici, rate si gaste), sa se plimbe cu trasurica, sareta sau tractorul si se vor putea juca in locurile special amenajate.

Copiii cu varsta de peste 5 ani vor putea sa-si incerce echilibrul si sa-si arate indemanarea pe circuitul de multiaventura sau pe peretele de escalada.

In incinta fermei vor fi amenajate mai multe ateliere de creatie, coordonate de profesori de specialitate de la Scoala Populara de Arta din Sibiu – pictura, sculptura sau chitara. Clasele de art traditionala din Arpas, Altana si Saliste vor face live demonstratii de cusaturi pe etamina, cojocarie si cusaturi pe gherghef, iar copiii de la Scoala de Arta vor prezenta o sceneta de teatru cu piesa „Capra cu trei iezi”.

Invitati speciali vor fi mestesugarii de pe Valea Hartibaciului, care vor veni sa le arate copiilor maiestria de a confectiona cojoace, cosuri, obiecte din lemn si butoaie.

De asemenea, vor sustine momente artistice Ansamblul de Copii din Rasinari, Ansamblul de Copii de la Scoala nr. 8 din Sibiu, solista Andreea Vulcu din Saliste, iar copiii de la Clubul Puma din Sibiu vor sustine o demonstratie de taekwondo.

Organizatorii au pregatit pentru amuzamentul celor mici si concursuri cu premii, jocuri distractive, muzica, face-painting si ateliere de pictura in aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *