Fermele verticale sunt pe val

0
823

ferme-verticale.jpgFermele pe verticala optimizeaza conditiile de crestere ale plantelor

La momentul actual ne confruntam cu o problema la nivel global: populatia Terrei este in crestere sustinuta, ceea ce pune presiune asupra sectorului agricol care trebuie sa asigure hrana tuturor locuitorilor planetei. O solutie ar fi cresterea plantelor pe verticala.
Aceasta idee inovatoare a fermelor pe verticala care promite sa creasca productivitatea urbana incepe sa se profileze in discursurile legate de asigurarea mijloacelor de subzistenta .
Sistemele pentru culturi pe verticala au fost propuse ca posibile solutii pentru cresterea cantitatii de resurse alimentare dar si pentru scaderea impactului ecologic pe care fermele le au asupra mediului. Principalul avantaj il constituie randamentul crescut al productiei folosind resurse mai putine si un teren cu o amprenta mult mai mica decat in agricultura conventionala.
Culturile pe verticala, sistemele hidroponice si productia de echipamente pentru prevenirea efectului de sera se folosesc acum combinat intr-un sistem de productie comercial cu mare potential pentru realizarea unei productii urbane de hrana si combustibili care sa fie sustenabila din punct de vedere ecologic.

www.reallynatural.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.