Eficienta energetica la casele pe structura metalica

0
390

casa-pe-structura-metalica.jpgLa noi circula o vorba care spune ca „suntem prea saraci pentru a ne cumpara lucruri ieftine”, aceasta vorba se potriveste foarte bine in cazul constructiilor. Din dorinta de a obtine un pret cat mai mic atunci cand se se construieste o casa, se neglijeaza costurile de intertinere a casei in decursul timpului.
Pentru a se obtine rezultate bune in timp, nu trebuie facuta economie la materilele de calitate deoarece cu cat aceste materiale sunt de o calitate mai buna cu atat mai repede se amortizeaza investitia lor in timp si sunt mai putine probleme de intretinere.

Cu acest tip de casa se doreste reducerea la minim a pierderilor de energie.

La casele pe structura clasica incazirea este mai costisitoare deoarece peretii opun rezistenta termica in procesul de incazire si se incazesc mai greu. La casele pe structura metalica, peretii fiind foarte bine izolati termic atat exterior cat si interior, se ajunge intr-un interval foarte mic de timp la stadiul de incalzire dorit, apoi aceasta temperatura se pastreaza pana in momentul aerisirii camerei, fapt ce face ca acest tip de constructie sa fie prefertat de un numar crescut beneficiari.

Detalii la: www.poliedra-constructii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.