Finantare pentru trei parcuri din Tirgu-Mures

Finantare pentru trei parcuri din Tirgu-Mures

Ministrul Mediului si Padurilor, Borbely Laszlo, a semnat astazi impreuna cu viceprimarul municipiului, Csegzi Sandor, un contract de finantare pentru trei parcuri din Tirgu-Mures. Valoarea este de aproximativ 900.000 de lei. Banii vor veni de la Fondul de Mediu.
Parcurile pentru care ministerul a alocat cei 900.000 de lei se afla in Aleea Carpati, Aleea Vrancea si Aleea Hateg. Banii au fost oferiti municipalitatii din Fondul de Mediu. Ministrul Borbely Laszlo a tinut sa sublinieze ca in ciuda tuturor criticlor aduse de primarul Dorin Florea, Ministerul Mediului sprijina municipiul Tirgu-Mures.

„ E vorba de un proiect important pentru, v-am spus municipalitate, pentru noi. Eu un proiect de peste 900.000 de lei, trei parcuri”, a declarat Borbély László, ministrul Mediului si Padurilor.

„ Este vorba despre un parc in Aleea Carpati, este vorba de un parc in Aleea Vrancea, respectiv un parc in Aleea Hateg. Total inseamna 9.112 metri patrati deci aproape un hectar de teren care va fi amenajat pentru locuri de joaca, spatii de agrement”, a spus si Csegzi Sándor, viceprimar Tirgu-Mures.

Un hectar de zona verde va construi Primaria Tirgu-Mures cu banii primiti de la Ministerul Mediului. In investitie vor intra alei, dale de beton, gazon, arbori, arbusti si mai multe banci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *