Focsaniul are padoc de 1 milion de lei dar cainii stau pe strada

Dupa ce au facut investitia autoritatile locale si-au dat seama ca nu pot angaja suficient personal pentru ca posturile sunt blocate de Guvern.maidanezi

Decizia Executivului de a nu se mai face angajari in sectorul public lasa fara utilitate o investistitie de aproape un milion de lei facuta de autoritatile focsanene. Dupa ce au construit un padoc modern, acestea si-au dat seama ca nu pot angaja destule persoane. Asa se face ca, in loc sa fie prinsi de hingheri si dusi la noul adapost, cei aproximativ 3.000 de caini comunitari din Focsani merg nestingheriti pe strazi. Mai grav este ca multi dintre acestia sunt agresivi.

Noul sediu a fost inaugurat in noiembrie 2009 si potrivit viceprimarului Bogdan Matisan „am cheltuit de la bugetul Consiliului Local peste opt miliarde lei vechi dar am ajuns intr-un impas: nu avem cu cine sa lucram.”

Potrivit proiectului, la noul adapost ar fi trebuit sa lucreze 15 persoane. Doar ca „la acest moment avem patru lucratori si acesti oameni nu pot face fata numarului mare de caini,” sustine Constantin Liciu, seful Serviciului de Ecarisaj din cadrul Primariei.

In Focsani sunt aproximativ 3.000 de caini fara stapan si doar anul trecut peste 500 de persoane au fost muscate de acestia.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *