Ghidul vizitatorului zonei pontice a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Ghidul vizitatorului zonei pontice a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Peste 10 mii de exemplare din „Ghidul vizitatorului zonei pontice a RBDD” vor fi scoase pe piata de catre ARBDD. In aceasta perioada au fost demarate procedurile de licitatie pentru realizarea ghidului vizitatorului din delta, ghidul cu speciile de interes comunitar, dar si a unor microalbume foto, respectiv unor pliante pentru vizitatorii care vin sa admire delta.

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a lansat Ghidul vizitatorului pentru Rezervatia Biosferei Delta Dunarii in primavara anului trecut, acesta fiind distribuit insa doar catre institutiile publice. Albumul cuprinde atat informatii utile turistilor ce aleg sa viziteze aceasta zona, cat si date privind istoria zonei sau patrimoniul cultural si natural al zonei. De asemenea, sunt incluse cele mai importante paragrafe din legislatia in vigoare, dar si norme de etica ale celor care viziteaza Delta. Realizarea Ghidului Vizitatorilor pentru Rezervatia Biosferei Delta Dunarii face parte din activitatile prevazute in cadrul pachetului de lucru Turism Dunarean in Natura, din proiectul DANUBEPARKS, Danube River A.R.B.D.D. – Ocroteste natura si pastreaza traditiile!

ARBDD va scoate spre vanzare „Ghidul vizitatorului zonei pontice a RBDD“ in 10.000 de exemplare, „Ghidul cu speciile si habitatele de interes comunitar ale zonei pontice si fluvio-marina din RBDD”, tot in 10.000 de exemplare, microalbume foto cu specii si habitate de interes comunitar din sectorul pontic al RBDD in 20.000 de exemplare. Vor fi achizitionate si 120.000 pliante individuale pentru diferitele specii si habitate pontice din RBDD.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente