Gorj: Extinderea Carierei Tismana I, blocata de catre Greenpeace

Gorj: Extinderea Carierei Tismana I, blocata de catre Greenpeace
Gorj: Extinderea Carierei Tismana I, blocata de catre Greenpeace

Greenpeace si Bankwatch Romania au obtinut in instanta anularea Acordului de mediu pentru „Scoaterea definitiva din fondul forestier a suprafetei de 66,5 ha din care terenuri forestiere 58,9 hectare amplasate pe raza in Ocolul Silvic Targu Jiu, potrivit adevarul.ro.

Extinderea Carierei Tismana I a fost blocata de catre Greenpeace si Bankwatch Romaniam, cele doua organizatii care au castigat procesul indreptat impotriva Agentiei pentru Protectia Mediului Gorj si a obtinut anularea „Acordului de mediu pentru „Scoaterea definitiva din fondul forestier a suprafetei de 66,5 ha din care terenuri forestiere 58,9586 ha amplasate in Ocolul Silvic Targu Jiu, UP I Stramba, pentru continuarea lucrarilor de extragere a lignitului in cadrul perimetrului de exploatare Tismana I – Exploatarea Miniera Rovinari”.

In calitate de parate, Complexul Energetic Oltenia si Agentia pentru Protectia Mediului Gorj vor putea contesta decizia instantei in termen de 15 zile de la comunicarea acesteia, prin recurs. Pana la acest moment, decizia instantei nu a fost comunicata formal partilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente