Gradinari ca la carte! Oradenii care vor sa-si amenajeze gradinile si curtile pot apela la serviciile RER Ecologic

Gradinari ca la carte! Oradenii care vor sa-si amenajeze gradinile si curtile pot apela la serviciile RER Ecologic
Gradinari ca la carte! Oradenii care vor sa-si amenajeze gradinile si curtile pot apela la serviciile RER Ecologic

Oradenii care au o curte ori o gradina de ingrijit stiu ce bataie de cap inseamna amenajarea acestora, mai ales cand prin preajma nu gasesc niciun specialist. Solutiile la asemenea probleme le ofera de-acum operatorul licentiat de salubritate al Oradiei, RER Ecologic Service.

Cu personal specializat in ingrijirea spatiilor verzi si detinator al unor utilaje performante, RER Ecologic Service asigura oricarui oradean posibilitatea sa aiba o gradina si o curte amenajata profesionist. Acelasi set de servicii complete este oferit si asociatiilor de proprietari, obligate de Primarie sa-si amenajeze spatiile verzi din jurul blocurilor.

Lucrari de tot felul

Operatorul licentiat de salubritate al Oradiei a decis sa-si extinda serviciul de amenajare si intretinere a spatiilor verzi si pentru persoanele fizice ori juridice din municipiu. Daca pana acum angajatii RER Ecologic Service lucrau doar pe domeniul public al orasului, in baza unor contracte incheiate cu municipalitatea oradeana, de acum muncesc si in gradinile private ale oradenilor, inclusiv la sediile firmelor ori institutiilor care vor sa lase o impresie placuta celor care le trec pragul.

Serviciile oferite de RER Ecologic Service pentru intretinerea si amenajarea zonelor verzi din curti si gradini vin la pachet complet. Astfel, in baza unui contract incheiat cu compania, se asigura oricare din aceste activitati: semanat de gazon, plantari de material dendro-floricol (flori, inclusiv trandafiri, plante decorative, arbori si arbusti) ori administrari de ingrasaminte chimice si de produse fito-sanitare (pentru inlaturarea bolilor si daunatorilor plantelor). Daca e nevoie, muncitorii pot inclusiv sa pregateasca terenul pentru semanare, prin frezarea mecanica a pamantului si asternerea unui strat de pamant vegetal.

Consultanta pentru clienti

Bineinteles, clientii pot opta si pentru lucrari de intretinere: greblat frunze si crengi, cosit gazon, tuns gard viu, toaletat arbori, arbusti si pomi fructiferi. „Toaletarile sunt foarte importante. La pomii fructiferi trebuie facute anual taieri de formare si de rodire”, explica inginerul horticol Maria Szabo, sefa Sectiei Spatii Verzi a societatii RER Ecologic Service.

Intrucat are contracte cu furnizori din tara si din strainatate, RER Ecologic Service poate asigura clientilor orice tip de flori sau de arbusti, inclusiv plante in ghiveci destinate spatiilor interioare. Totodata, in baza contractului, specialistii companiei asigura si consultanta cu privire la lucrarile ce trebuie facute in gradina, urmand ca in final clientul sa decida ce anume alege.

Abonament „verde”

Pentru toate aceste lucrari, cei interesati au de ales intre doua forme de contractare: pe baza de comanda sau de abonament. Comanda presupune un singur set de lucrari, facut la momentul cerut de client, iar abonamentul inseamna ca persoanele fizice ori firmele isi lasa gradinile in grija muncitorilor firmei, care asigura de-a lungul intregului an toate lucrarile necesare, inclusiv deszapezirea pe timpul iernii. Muncitorii stabilesc calendarul lucrarilor de comun acord cu clientul, asigurandu-se totodata ca nicio operatiune nu e omisa.

In aceasta a doua varianta, se face un calcul privind costurile pe durata intregului an, care se imparte la 12 luni, iar clientul plateste lunar tariful, in transe egale. Costurile ingrijirii profesioniste sunt stabilite in functie de suprafata gradinilor ori curtilor si de lucrarile pe care clientii le doresc a fi facute. Conducerea companiei garanteaza insa ca preturile sunt avantajoase!

Solutii pentru asociatii

Acelasi pachet de servicii complete e oferit de operatorul licentiat de salubritate si asociatiilor de proprietari din intregul oras. Dat fiind ca asociatiile sunt obligate de Primarie sa isi intretina si sa isi amenajeze spatiile verzi din jurul blocurilor, oferta RER Ecologic Service li se potriveste ca o manusa, mai ales ca, spre deosebire de alte firme, care abandoneaza deseurile pe strazi si, astfel, umplu orasul de depozite clandestine de gunoaie, societatea asigura si transportul deseurilor vegetale la statia de compostare. Pe langa toate aceste servicii, RER Ecologic Service mai poate realiza si defrisari de suprafete impadurite cu ierburi si arbusti.

Persoanele fizice sau reprezentantii persoanelor juridice care doresc sa incheie un astfel de contract nu trebuie decat sa contacteze RER Ecologic Service, fie direct la sediul din strada Tudor Vladimirescu nr. 79, fie telefonic, la numarul 0259.433-044.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *