Green Wave – Festival european de film ecologic

pic_81_520.jpgIn localitatea Koprivstitsa (Bulgaria) are loc in fiecare an, incepand din 2005, singurul festival european de film ecologic- “Green Wave – Secolul 21“, pentru filme si programe TV dedicate ecologiei si protectiei mediului. Festivalul aduce laolalta televiziuni, productii, agentii de publicitate si edituri, organizatii non-guvernamentale, mass-media electronice si tiparite, experti, oameni de stiinta si profesionisti din domeniul culturii cu privire la prezentarea si oferirea de solutii la problemele de mediu. Festivalul isi propune sa stimuleze productia de filme competitive si produsele media, menite sa dezvolte in randul publicului nivelul de cunoastere si de constientizare pentru ecologie, contribuind astfel la conservarea vietii si a mediului inconjurator.

Activitatea fundatiei este, de asemenea, legata de o serie de evenimente si initiative ecologice, cu un spectru larg de participare din partea statului bulgar si a institutiilor locale, centre academice, universitati, organizatii ecologice si de respectare a drepturilor omului, aducand experti din domeniile ecologiei si ale medicinei , mass-media on-line si tiparite.

Principalul obiectiv al Fundatiei Europene de Mediu este de a aduce la cunostiinta publicului riscurile ecologice majore si modalitatile de a le face fata, cu sprijinul mass-media si a organizatiilor non-guvernamentale.
Sursa: Euroekofest

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente