Greenweee International, Greenlamp Reciclare, Greentech si Greenfiber International vor participa la Romenvirotec

Greenweee International, Greenlamp Reciclare, Greentech si Greenfiber International vor participa la Romenvirotec

Cele patru societati buzoiene ce activeaza in domeniul reciclarii, Greenweee International, Greenlamp Reciclare, Greentech si Greenfiber International vor participa in perioada 28 februarie – 2 martie 2012 la cea de-a XIX-a editie a Expozitiei Internationale pentru Tehnologii si Echipamente de Protectie a Mediului, Reciclare si Energii Alternative, Romenvirotec.

Acest evenimentul se va desfasura la Complexul Romexpo din Capitala, unde sunt asteptate peste 80 de companii din peste 10 tari. Participantii vor avea posibilitatea de a reprezenta in cadrul evenimentului, domenii precum managementul deseurilor, energiile solare, decontaminarea solurilor sau tratarea apei. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a patru zile, timp in care Romenvirotec va gazdui mai mult de 2.000 de vizitatori carora companiile expozante le vor prezenta ultimele noutati legate de tehnologiile in domeniu.

Societatile de reciclare din judetul nostru, isi vor prezenta produsele la standul 17-18 din pavilionul C2.

In luna ianuarie, Greenweee International a participat si la Congresul International Dedicat Reciclarii (IERC) de la Salzburg, ce a reunit mai mult de 500 de experti din industria reciclarii, autoritatii si personalitatii din mediu academic ce au prezentat si dezbatut ultimele informatii si provocari din mediu academic ce au prezentat si dezbatut ultimele informatii si provocari cele le aduce un business in sfera reciclarii. In cadrul conferintei, societatea buzoiana a sustinut o prezentare referitoare la „Managementul Deseurilor in Romania”. Delegatii au avut ocazia, in cadrul Congresului, de a aborda o gama larga de subiecte precum noutati in tehnologie, cum se dezvolta notiunea si pretul in cazul materiilor prime provenite din reciclabile, cerinte legale pentru colectare, transport, tratare, precum si transformarile prin care trec produsele electrice si electronice.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente