Constanteanul.com: Guvernul Ponta nu da doi bani pe Vama Veche si pe vointa cetatenilor

Guvernul Ponta nu da doi bani pe Vama Veche si pe vointa cetatenilor
Guvernul Ponta nu da doi bani pe Vama Veche si pe vointa cetatenilor

Premierul Victor Ponta, vajnic iubitor de popor inainte de alegerile din decembrie 2012, a uitat cum racnea pe la toate televizoarele despre cum trebuie ascultat glasul poporului, despre cum trebuie consultat cetateanul. A uitat procurorul Ponta cum urlau el si aliatii sai politici despre Ungureanu ca vrea sa distruga Romania cu gaze de sist. Dovada cea mai simpla este urmatorul anunt, publicat pe site-ul gazarilor de la Chevron.

“SC CHEVRON Romania exploration and production s.r.l. anunta publicul interesat asupra solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Lucrari de prospectiune seismica bidimensionala ce vor fi executate de SC PROSPECtIUNI S.A., propus a fi amplasat intr-un perimetru aflat intre localitatile Tufani (Independenta) — Vanatori(Pecineaga) — Vama Veche si granita de stat cu Bulgaria pana la Furnica (Dumbraveni) apartinand judetuluiCONSTANtA.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Agentia pentru Protectia Mediului CONSTANtA, strada Unirii, nr. 23, Constanta precum si la sediul S.C. CHEVRON Romania explorare si productie SRL, City Gate, Turnul de Sud, Etaj 12 (Camera 003), Piata Presei Libere 3–5, Sector 1, Bucuresti, 013702 Romania, in zilele de luni—vineri, intre orele 9–13.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Agentia pentru Protectia Mediului CONSTANtA, strada Unirii, nr. 23, Constanta.”

A uitat cel mai bun prieten al lui Adrian Nastase, scriitorul de carti din parnaie, cand macanea pe la televiziuni despre cum conteaza si vocea a 20 de cetateni. Se intampla in serile cu ger cumplit, dinainte de caderea guvernului Boc. Democratici fiind si iubitori de slove, nu putem decat sa-i uram premierului Ponta decat sa aiba parte de suficient timp incat sa scrie si el vreo 3-4 carti.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente