Hamburgeri de leu, serviti intr-un restaurant din Arizona pentru a celebra CM 2010

0
364

Patronul restaurantului spune ca leii din hambergerii lui provin dintr-o ferma americana.lei hanmburgeri

In timp ce unii oameni aleg sa sufle in vuvuzela sau sa cumpere tricouri pentru a celebra Campionatul Mondial de Fotbal, un restaurant din Arizona celebreaza Cupa din Africa printr-un meniu special: hamburgeri din carne de leu.

Pentru 21 de dolari, patronii restaurantului Il Vinaio in Mesa pot incerca burgerul din leu, cu chipsuri picante si porumb ca garnitura.

„Ne gandeam ca daca tot e Cupa in Africa, burgerul de leu ar putea fi interesant pentru clientii nostri”, a declarat proprietarul Cameron Selogie.

Selogie, care se asteapta sa vanda joi 30 de astfel de burgeri, spune ca restaurantul a primit numeroase critici si chiar mailuri de amenintare cu bomba din partea celor care nu sunt multumiti de existenta burgerului de felina.

Acesta a explicat ca leii din hamburgerii lor provin dintr-o ferma din Illinois.

Este greu de spus daca aceste lucruri sunt chiar adevarate – daca restaurantul chiar vinde carne de leu si ca leii chiar sunt dintr-o ferma americana, fara o declaratie din partea unui oficiu specializat.

Oricum ar fi, decizia de a vinde carnea unui animal amenintat cu disparitia este socanta. Ramane de vazut ce vor face autoritatile locale, in cazul in care se va decice vreo masura speciala.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.