Stateam si ma intrebam daca ECO MAGAZIN s-ar fi apucat sa editeze o revista pe hartie cu toate articolele postate aici pe site, cate hectare de padure ar fi trebuit sa dispara !?

Nu stiu cati din cei care participa la realizarea acestui site constientizeaza faptul ca insasi prin existenta sa acest site este foarte ecologist si nu este nevoie sa defrisam padurile pentru a avea un loc unde sa ne exprimam opiniile. Ma gandesc ca zilnic se editeaza sute de milioane de publicatii si ca, foarte multe dintre ele, nu se vand si prin urmare ajung deseuri.
 newspapers.jpg
Oare daca fiecare publicatie si-ar face mai riguros un plan de marketing si ar realiza ca nu este necesara taierea padurilor pentru a avea un cuvant de spus pe piata mass media, nu am avea si noi un mediu mai curat, mai sanatos si mai nepoluat !?

Ma bucur ca exista solutia oferita de internet si sper ca, poate cine stie, intr-o buna zi la chiscul de ziare nu se vor mai gasi ziare si reviste de hartie, ci alte solutii ecologice pentru informarea celor care doresc sa fie la curent cu lucrurile care-i pasioneaza. Cine stie poate atunci planeta noastra ne va multumi si va incepe sa-si revina din punct de vedere eco.
Voi ce credeti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.