HARTIE PENTRU PADURE !

0
350

S.E.O.P.M.M. OCEANIC-CLUB in parteneriat cu mai multe institutii de invatamant din Constanta au demarat proiectul „HARTIE PENTRU PADURE !” . Principiul proiectului este simplu si deja cunoscut de publicul romanesc : strangem maculatura si cu banii obtinuti pentru aceasta cumparam puieti de arbori pe care ii plantam.

Judetul Constanta este cel mai desertic judet al Romaniei cu o nevoie imperioasa de marire a fondului forestier.
In data 07 Martie 2008 elevi ai prestigiosului liceu „George Calinescu” implicati in acest proiect sub coordonarea d-nei prof. Dervis Emel au reusit sa colecteze 1150 de kg de hartie reciclabila .

Aceasta cantitate a fost preluata ieri de compania ECOPLAST partener in acest proiect care asigura fondurile pentru o parte dintre puietii de arbori ce vor fi plantati anul acesta in ultima saptamana din Martie si prima saptamana din Aprilie in zonele Pantelimon ( in vecinatatea cetatii Ulmetum), Capidava si Baneasa.

Este inceputul primei faze a acestui proiect, aceea in care colectam hartia reciclabila , aceasta faza urmand a se derula pe parcursul lunii martie in toate unitatile de invatamant implicate. Sunt invitate alaturi de noi si alte institutii care doresc sa participe la proiectul HARTIE PENTRU PADURE !

Sursa: Oceanic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.