Harwyn Pod: eco-modul compact pentru lucru la distanta

Harwyn Pod: eco-modul compact pentru lucru la distanta
Harwyn Pod: eco-modul compact pentru lucru la distanta

Lucrul la distanta de birou este unul dintre principiile carierii ecologice, care se explica destul de simplu: nu cheltui benzina pentru drum la locul de munca, nu intri pe la bistrouri pentru aduce tribut la ispitele alimentare occidentale, nu cheltui energie electrica corporativa si, in general, poti fi mult mai eficient, deoarece planifici timpul independent.

Designerul din Melbourne, Jason Frendeni, a tinut cont de toate aceste avantaje si dupa o cautare fara succes a unui loc potrivit pentru a lucra la distanta, a inceput sa lucreze in masina lui. Putem pune intrebarea: de ce nu acasa? – De fapt, sa te concentrezi la domiciliu nu este usor, mai ales daca esti un parinte al copiilor zgomotosi sau acasa intotdeauna este cineva dintre membrii familiei.

Aceasta experienta a sugerat designerului ideea de a crea spatiul optimizat in miniatura pentru lucru si odihna si, in cele din urma, el cu ajutorul varului sau, un arhitect profesionist, Selwyn Blackstone, a creat Harwyn Pod – biroul modular compact, care poate fi asamblat manual in doar cinci ore. Acum, producerea de astfel de case a devenit un alt business.

Suprafata acestor birouri modulare este de 2-2,5 metri, care sunt realizate din doua straturi – cel exterior, de protectie impotriva soarelui, si interior din panouri SIP. In general spatiul de lucru in miniatura se caracterizeaza prin nivelul crescut de eficienta energetica si la cererea clientului este dotat cu tot necesarul pentru lucrul confortabil si odihna.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,205FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente