Hidroelectrica scoate la vanzare 14 pachete de microhidrocentrale

Hidroelectrica scoate la vanzare 14 pachete de microhidrocentrale
Hidroelectrica scoate la vanzare 14 pachete de microhidrocentrale

Hidroelectrica (cel mai mare producator de energie al tarii) scoate la vanzare prin licitatie, intre 14 si 16 mai, 14 pachete de microhidrocentrale, la un pret total de pornire de 53,4 milioane de lei (11,8 milioane euro), potrivit unui anunt publicat ieri pe site-ul companiei.

Cel mai scump pachet are un pret de pornire de aproape 16,4 milioane lei, se afla in bazinul raului Neagra Sarului (judetul Suceava) si este format din microhidrocentralele Neagra Sarului 1 si 2 si Saru Dornei 1 si 2.

Cel mai ieftin pachet are in componenta o singura microhidrocentrala (Falticeni), in judetul Suceava, iar pretul sau de pornire este de 156.602 lei.
In cazul tuturor centralelor hidroelectrice, valoarea garantiei de participare este de 10% din pretul de pornire, iar dosarul de prezentare costa 4 mii lei (fara TVA). Taxa de participare este de 1 mie lei (fara TVA).

Dosarele de prezentare intocmite de Hidroelectrica pentru vanzarea fiecarui pachet de active pot fi procurate de luni pana vineri, incepand cu 24 martie, intre orele 9 si 15, de la sediul Hidroelectrica, se mai arata in anunt.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,205FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente