Holiday Inn va economisi anual peste 4 milioane USD in urma schimbarii panourilor luminoase verzi cu sisteme LED de la GE

0
350

ledHoliday Inn se afla in plin proces de relansare la nivel global, initiativa in care vor fi investiti peste 1 miliard USD, fiind cel mai amplu proiect de acest fel din industria hoteliera. Peste 3.200 de hoteluri din intreaga retea vor fi modernizate in vederea imbunatatirii calitatii si promovarii consecventei hotelurilor Holiday Inn si Holiday Inn Express. Schimbarea designului celebrei sigle a marcii a presupus realizarea unor noi panouri luminoase de exterior in peste 3.200 de locatii. Panourile sunt prevazute cu sisteme de iluminat GE Tetra LED, eficiente energetic si cu o durata de viata extinsa, solutiile fiind oferite de Lumination, departamentul LED al GE Consumer & Industrial. Cu ajutorul noilor panouri, Holiday Inn va economisi aproximativ 4,4 milioane USD pe an in comparatie cu costurile aferente sistemului de iluminat anterior fluorescent si cu neon (economii de 3 milioane USD pe an la cheltuielile de intretinere si 1,4 milioane USD la costurile pentru energie).

In acest proiect masiv sunt implicati peste 20 de producatori de panouri luminoase care creeaza 9.300 de litere volumetrice si casete luminoase, prevazute in interior cu sistemul de iluminat TETRA LED de mare performanta de la GE. Astfel, s-au realizat peste 270 de configuratii de iluminat diferite pentru cele cinci marci Holiday Inn, panourile avand dimensiuni intre 30 de centimetri inaltime si 2,5 m latime. In plus fata de noile panouri, relansarea marcii Holiday Inn pune accentul si pe lucrurile care conteaza cel mai mult pentru oaspeti. Schimbarile in acest sens includ o noua iluminare exterioara, modernizari ale exteriorului cladirilor si peisagistica noua, refacerea designului din holuri si un nou program de instruire in servicii pentru personal. Relansarea hotelurilor Holiday Inn la nivel global este preconizata pentru sfarsitul anului 2010.

„Imbunatatim calitatea si promovam consecventa in toate locatiile detinute de Holiday Inn, sincronizandu-ne mai bine cu aceasta schimbare majora a strategiei de marca. Astfel, este absolut normal sa folosim cea mai ecologica solutie de iluminat cu putinta,” declara Angela Brav, director de operatiuni, America de Nord, Grupul InterContinental Hotels. „Inlocuim peste 9.300 de panouri in mai multe tari, prin urmare economiile privind consumul energetic pe care le asigura sistemele LED de la GE sunt considerabile. In plus, ofera si o fiabilitate recunoscuta care aduce economii chiar mai mari din punct de vedere al intretinerii si o mai mare consecventa a marcii in toate locatiile.”

Mai economic, mai ecologic

Holiday Inn preconizeaza o reducere a consumului energetic la mai putin de jumatate si o reducere cu aproximativ 52% a numarului de kilowati/ora cu ajutorul panourilor iluminate timp de 12 ore pe zi, in medie, 365 de zile pe an. Aceasta valoare reprezinta o reducerea de aproape 8.700 tone de dioxid de carbon pe an sau echivalentul plantarii cu arbori a peste 2.300 acri de pamant pe an. Sistemele Tetra LED de la GE au o eficienta energetica mult mai mare decat panourile fluorescente sau cu neon folosite in mod obisnuit si nu se confrunta cu problemele legate de performanta pe care le poate cauza iluminatul fluorescent in zonele cu temperaturi scazute.

„GE a instalat peste 5.800 km de sisteme de iluminat Tetra LED, cu o rata de returnare pentru garantie mai mica de 0,05%,” a declarat Eric Stevenson, manager produse la nivel global al GE – panouri luminoase. „Holiday Inn a inteles importanta fiabilitatii pe termen lung in lumea reala, alegand o solutie de panouri luminoase care ii va asigura o functionare consecventa, care nu va necesita practic lucrari de intretinere timp de ani de zile.”

Proiect de anvergura

Pe langa fiabilitatea consacrata, Holiday Inn si Sign Management Consultants, managerul de proiect/consultantul privind panourile luminoase, au cautat un furnizor de sisteme LED care sa poata realiza un proiect de o asemenea anvergura, intr-un termen scurt.

„Pentru un proiect de o asemenea anvergura avem nevoie de furnizori care sa poata face fata. Am fost convinsi ca GE dispune de o varietate de solutii LED care sa raspunda nevoilor Holiday Inn,” a declarat Mark Burkett, vice presedinte al Sign Management Consultants. „In total, sistemele de iluminat Tetra LED de la GE care vor fi instalate vor avea o lungime de peste 300 km, in cadrul a 3.200 de locatii.”

Sistemele de iluminat Tetra LED folosite in acest program includ Tetra Power White si Tetra MAX pentru litere volumetrice si Tetra PowerGrid pentru casete luminoase. Tetra Power White este un sistem LED de inalta performanta care asigura pana la 66 lumeni de lumina alba stralucitoare pe modul. Tetra PowerGrid este un sistem cu luminozitate ridicata, modular, usor de instalat si cu o durata de viata de patru ori mai mare decat sistemele fluorescente T12HO. Toate cele trei sisteme de iluminat au o durata de viata de pana la 50.000 de ore si respecta restrictiile privind substantele periculoase, nu contin plumb, mercur sau sticla.

Despre Holiday Inn

Cu aproape 1.400 de hoteluri in intreaga lume, Holiday Inn Hotels and Resorts este marca hoteliera cu cea mai mare notorietate la nivel mondial. De fapt, Holiday Inn este una dintre primele marci hoteliere internationale care s-a extins in China, in 1984. Holiday Inn Hotels and Resorts asigura serviciile de care au nevoie cei care calatoresc in interes de afaceri, oferind si o atmosfera confortabila in care toata lumea se poate relaxa si bucura de facilitatile existente, cum ar fi restaurante si room service, piscine, centre de fitness si saloane de relaxare confortabile. Atmosfera degajata si facilitati precum sali de sedinte si centre de afaceri in cadrul hotelurilor, camere KidSuites, programe gratuite pentru copii Kids Eat and Stay si posibilitatea de a castiga puncte Priority Club Rewards care pot fi schimbate pe produse deosebite, mile de zbor sau nopti de cazare gratuite, demonstreaza angajamentul de durata pe care Holiday Inn Hotels and Resorts si l-a asumat in ceea ce priveste deservirea calatorilor, contribuind la consacrarea marcii drept „Hotelul preferat al Americii” („America’s Favorite Hotel”). Pentru informatii suplimentare despre hotelurile si statiunile Holiday Inn sau pentru rezervari, sunati la 1-800-HOLIDAY sau vizitati http://www.holidayinn.com/.

Despre Lumination, LLC

Lumination, LLC, o filiala a General Electric Company (NYSE:GE), promoveaza inovatia, eficienta energetica si economiile la nivel de costuri pentru clientii care folosesc produse, sisteme si solutii LED. Prevazute cu motoare de lumina LED robuste, cu tensiune joasa si durata lunga de viata, solutiile Lumination asigura o performanta de prima marime, garantata de GE. Pentru informatii suplimentare, va invitam sa vizitati www.lumination.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.