In Braila se vor deschide puncte provizorii de colectare care vor functiona pana la ora 17.00

0
412
Eco-recompense: RER Ecologic Service va premia orădenii surprinşi că aruncă responsabil deşeurile reciclabile
Brailenii sunt asteptati sa scape de deseuri

Sambata, 7 mai, la ora 10, in municipiul Braila se vor deschide puncte provizorii de colectare care vor functiona pana la ora 17.00. Brailenii sunt invitati, asadar, sa scape de aparatele electrice si electrocasnice vechi.

Pe data de 7 mai, Primaria Braila organizeaza o actiune de reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Vor fi amenajate corturi in opt locatii din oras unde se vor primi deseuri recuperabile, iar la finalul actiunii va avea loc si o tombola cu premii.

„Este vorba de o actiune ce are ca scop incurajarea, educarea cetatenilor. Suntem cu mult sub media europeana in ceea ce priveste reciclarea deseurilor. Asta si din cauza faptului ca aici oamenii nu au atatia bani ca sa renunte la aparatele vechi si sa-si cumpere altele noi”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Actiunea se va desfasura cu voluntari.

Locatiile punctelor provizorii de colectare sunt:
1. Calea Galati, parcare stadion
2. Calea Galati, parcare bloc Turn
3. Bariera Calarasilor
4. Str. Pietatii, complex Mic-spital
5. Cartier Obor, complex Dinamo
6. Sos. Buzaului, intersectie cu sos. Nationala Veche
7. Sos. Vizirului, intersectie cu str. Mecanizatorilor
8. P-ta. Independentei, platou Primarie

Pentru colectarea gratuita de la domiciliu, in cazul echipamentelor electrice sau electronice voluminoase, cetatenii din municipiul Braila pot apela numarul de telefon 0732.627.179, incepand de luni 2 mai, pana sambata 7 mai 2011, intre orele 8.00-15.00.

Toti deponentii din Braila vor putea participa la o tombola cu premii oferite de Candy si Philips care constau in 5 x combina frigorifica, 15 x cuptor cu microunde si 10 x Micro Hi-Fi System. Tragerea la sorti si premierea voluntarilor vor avea loc la Primaria Municipiului Braila, sambata 7 mai 2011, ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.