In cautarea echilibrului personal, Body Mind Spirit Festival

Armonia este expresia unei unitati solide intre elemente considerate diferite.
Individualitatea si unicitatea lor contribuie la obtinerea unei perspective estetice complete asupra armoniei. Asa cum a fost ea inteleasa inca din Evul Mediu, armonia reprezinta un acordul intre structura universului, canoanele ordinii sociale si binele individului.Armonia are doua aspecte fundamentale pe care le observam la o analiza simpla: Armonia interioara: liniste sufleteasca, eliberare de emotii negative, gandire echilibrata
Armonie exterioara: respect pentru cei din jur: oameni, plante, animale, intr-un cuvant + mediu.
body mind spirit
Armonia => liniste sufleteasca => fericire => sanatate
Preocuparea pentru armonie nu este un concept recent. Armonia a fost cautata inca din cele mai vechi timpuri. Astfel in cursul acestei cautari s-au nascut tehnicile de relaxare chinezesti cunoscute la nivel mondial. Aceste tehnici reprezinta doar o mica parte a conceptului ca intreg. Un intreg ce cuprinde in egala masura trupul, mintea si spiritul. Un intreg ce antreneaza toate elementele care cuprind personalitatea umana.

Body
Atunci cand vorbim despre un trup armonios ne gandim mai departe decat la forma fizica perfecta. Un corp armonios este un corp sanatos, puternic, rezistent, energic si relaxat. Armonia in trup te ajuta sa devii mai increzator in resursele tale, sa ai un control mai bun, o concentrare a resurselor mai eficienta. Analizand mai atent putem spune ca armonia corpului este o solutie aflata la indemana oricui. Ea este modalitatea prin care corpul nostru functioneaza la un nivel fizic ideal.

Mind
Felul in care gandim influenteaza modul in care ne comportam atat in societate cat si fata de noi insine. Imaginatia si intuitia sunt beneficiarii prioritari ai armoniei mintii. Mintea este cea care determina abordarea cu entuziasm sau fara a vietii. Mintea este de asemenea motorul care controleaza felul in care reactionam la factorii din jur. Pentru o reactie echilibrata mintea trebuie sa se dezvolte armonios invatand sa reactioneze pozitiv chiar si la stimulii externi nefavorabili.

Spirit
O persoana care isi slefuieste comportamentul pentru a obtine admiratia celor din jur este universal apreciata in toate culturile. Exprimarea multumirii chiar si pentru cele mai mici favoruri, aprecierea unui lucru bine facut, recunoasterea efortului depus -chiar si in cazul in care rezultatul final este un esec- oferirea unui zambet ca si compliment sunt elementele unui echilibru spiritual al unei societati sanatoase din punct de vedere spiritual.

Body Mind Spirit Festival, este locul in care oamenii vin sa se relaxeze, sa isi creeze sau sa isi mentina stilul ideal de viata. Evenimentul are la baza un concept international de succes. Premiera conceptului din Romania abordeaza toate cele trei elemente care alcatuiesc conceptul de persoana. Desfasurat in trei planuri, Body, Mind and Spirit Festival reuneste terapii de relaxare pentru trup, pentru minte dar si pentru spirit. Dincolo de elementul de noutate a conceptului pentru piata evenimentelor din Romania, Body Mind Spirit Festival ofera publicului posibilitatea de a interactiona cu cele mai avansate tehnici de mentinere a echilibrului interior si exterior.

Body Mind Spirit Festival ofera oportunitatea de a beneficia de relaxare si de momente unice prin care pot fi identificate resursele naturale pentru o viata armonioasa.

Evenimentul va avea loc intre 27-29 Martie 2009 la Sala Palatului, Bucuresti.
Va asteptam cu drag !
www.bodymindspiritfestival.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *