Dermocosmetice organice BcomBIO

0
575

BcomBioDe ce recomanda medicii dermocosmetice organice BcomBIO? Pentru ca sunt cu adevarat BIO si cu adevarat eficiente.

1959 Franta – Debutul Laboratorului SICOBEL si nasterea primei creme, gratie dr.farm. Bernard Guillot.
1991 Prima crema cu placenta vegetala PLACENTOR VEGETAL.
1996 Dr.farm. Nicolas Fouchere, initiaza ca obiectiv primordial dezvoltarea de produse inovante si naturale.
2003 Posesia licentei ECOCERT pentru fabricarea produselor certificate ECO sau BIO. Ca pionier in acest domeniu, a lansat prima gama dermocosmetica organica BcomBIO, cu linii de ingrijire de baza, esentiala si intensa, majoritatea in flacoane airless (nu intra aer).

LES VICTOIRES DE LA BEAUTE concursul tuturor marcilor internationale de pe piata Frantei:

2007 Marele Premiu la categoria „Produse pentru conturul ochilor”: BcomBIO INTENSE Crema cu tripla actiune pentru conturul ochilor – antirid, anticearcane, antiedeme, principalul ingredient activ: argilerina, dermorelaxant asemanator botoxului. Alte produse pe Podium si in Top10.

2008 Marele premiu la categoria „Ingrijire hidratanta”: BcomBIO ESSENTIELLE Fluid hidratant matifiant pentru ten mixt si gras. Din nou produse pe Podium si in Top 10.

De ce ne dorim BcomBIO? NU sunt conservate cu parabeni sau fenoxietanol, NU contin OMG, PEG, silicon, coloranti artificiali, parfum de sinteza. Au procent mult mai mare de ingrediente active si, deci, eficienta amplificata. Au toleranta optima, chiar si pentru cele mai sensibile tenuri.

Cultura materiilor prime BIO nu utilizeaza ingrasaminte de sinteza, pesticide? Materiile prime nu trebuie sa contina nicio urma de pesticide, trebuie cultivate doar cu ingrasaminte naturale autorizate.

Alte cosmetice se pot denumi oricum „biologice”? Pentru cosmeticele biologice este obligatorie certificarea BIO sau ECO de la Ecocert sau Qualite France, cu respectarea caietelor de sarcini si control. Acestea sunt garantia calitatii, permit recunoasterea unei cosmetologii naturale autentice, limitarea abuzurilor de limbaj si valorizarea produselor.

Cosmeticele BcomBIO garanteaza respectul fata de mediu? Nu numai calitatea si ca nu sunt periculoase pentru sanatate, dar garanteaza si contributia la protejarea mediului. Ambalajele si materiile prime sunt biodegradabile, produsele de curatenie sunt reglementate pentru limitarea poluarii, deseurile sunt triate… Marca BcomBIO merge mai departe prin suprimarea ambalajelor externe, limitandu-se consumul de hartie si cerneluri, colectarea gunoaielor.

Diferenta dintre un cosmetic BIO si unul natural vine din procentul de ingrediente naturale? Un cosmetic natural si un cosmetic BIO pot avea aceeasi cantitate de ingrediente naturale. Un cosmetic BIO trebuie sa contina cel putin 95% ingrediente naturale, procent nereglementat de cosmetica naturala. In plus la un produs BIO cel putin 95% din ingredientele vegetale trebuie sa fie certificate BIO. Un cosmetic natural poate sa nu contina niciun ingredient certificat BIO!

Astazi BcomBIO in: Franta, Luxemburg, Belgia, Anglia, Spania, Grecia, Italia, Romania, Serbia, Muntenegru, Turcia, Ucraina, SUA, Canada, Arabia Saudita, Benin, Congo, Coreea de Sud, Emiratele Arabe Unite, Liban, Libia, Kuweit, Oman, Qatar, Taiwan, Vietnam. Tot mai multi consumatori prefera gama organica BcomBIO.

Prezenta in GHIDUL COSMETIC FRANCEZ.

In curand se vor lansa gama pentru copii: BBcomBIO si gama pentru barbati BcomBIOHomme.

In Romania la Clinicile AestheticLine, BioTerraMed, Clinica Estet – dr. Turcu, farmacii selectionate CATENA, magazinul Ki-life si comenzi on line.
www.bio-cosmetice.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.