In perioada 15-17 octombrie, va avea loc ea de a XII-a editie a targului ECOMEDIU

In perioada 15-17 octombrie, va avea loc ea de a XII-a editie a targului ECOMEDIU
In perioada 15-17 octombrie, va avea loc ea de a XII-a editie a targului ECOMEDIU

In perioada 15-17 octombrie, va avea loc cel mai mare eveniment de mediu din Vestul Tarii ECOMEDIU

ARAD. Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 15 – 17 Octombrie 2014, la Expo Arad, cea de a XII-a editie a targului ECOMEDIU. Si pentru prima data va fi dezbatuta una din cele mai arzatoare teme ale momentului: eradicarea ambroziei.Subiectul va fi analizat de catre medici, specialisti, admiistratie locala. Desemenea va fi luat in discutie si impactul negativ pe care industrializarea si utilizarea ineficienta a resurselor naturale il are asupra mediului inconjurator.

„ECOMEDIU este un eveniment complex care se concentreaza asupra solutionarii problematicilor actuale in protejarea mediului inconjurator. Partea de expozitie prezinta cele mai noi echipamente si produse de pe piata, iar conferintele organizate pe parcursul celor trei zile vor trata noutati legislative in domeniu, servicii inovative si schimb de bune practici. Cu sprijinul Enterprise Europe Network, peste 150 de intalniri de afaceri vor fi organizate, Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad generand platforma ideala pentru dezvoltarea de noi parteneriate si oportunitati de business in domeniu”, a declarat Adrian S. NEGRAU, directorul general al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad. Sunt asteptati sa participe la eveniment specialisti, responsabili de mediu ai companiilor, reprezentanti ai administratiilor publice, medici, profesori, elevi, studenti, cat si publicul larg.

Program conferinte

ECOMEDIU isi va deschide portile de miercuri, 15 octombrie 2014, la ora 11:00, pana vineri, 17 octombrie 2014, ora 13:00. Joi, 16 octombrie, intre orele 11:00 – 17:00: Conferinta internationala „Practici si experiente in domeniul protectiei mediului”, Recuperarea, sortarea si reciclarea deseurilor; Vineri, 17 octombrie, intre orele 11:00 – 13:00 Conferinta internationala „Practici si experiente in domeniul protectiei mediului”- Biodiversitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *