Flăcări înalte de câţiva metri au cuprins rezervaţia biosferei Delta Dunării şi peste zece de hectare de vegetaţie uscată au ars la Histria
Flacari inalte de cativa metri au cuprins rezervatia biosferei Delta Dunarii si peste zece de hectare de vegetatie uscata au ars la Histria

Flacari inalte de cativa metri au cuprins rezervatia biosferei Delta Dunarii si peste zece hectare de vegetatie uscata au ars la Histria. Interventia pompierilor a fost ingreunata de o autospeciala care a ramas impotmolita in noroi.Abia patru ore mai tarziu, focul a fost stins. Anchetatorii cred ca este posibil ca incendiul sa fi fost provocat intentionat.

Focul a izbucnit cu putin inainte de lasarea intunericului. Cativa localnici au vazut flacarile si au sunat la 112. Cu fiecare ora care trecea, misiunea pompierilor devenea din ce in ce mai dificila. Flacarile se extindeau din cauza vantului.

Si nu a fost singura problema a pompierilor. Una dintre masinile de interventie a ramas impotmolita in noroi. Timp de patru ore s-au luptat pompierii cu flacarile, ajutati de localnici.

Mai bine de 10 hectare de teren au fost distruse de incendiu. Astazi, pompierii vor merge din nou in zona, pentru a evalua pagubele si a stabili cauza incendiului. Nu exclud varianta ca focul sa fi fost pus de vreunul dintre localnici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here