Ineditul energiilor verzi

Ineditul energiilor verzi
Ineditul energiilor verzi

Neconventionale si ultra-moderne, energiile verzi o au pus stapanire pe Expo Arad in cadrul ENREG.

ARAD. Cea de a cincea editie a targului si conferintelor de energie regenerabila ENREG si prima editie PV Platform Romania – punctul de intalnire numarul 1 pentru expertii in sectorul fotovoltaic din Romania, au inceput ieri la Expo Arad International, urmand sa se desfasoare pana vineri, 8 martie.

„Peste 115 expozanti din 14 tari de pe 2 continente, 3 pavilioane expozitionale si aproximativ 3000 metri patrati. Asa s-ar putea rezuma in cifre editia din acest an a targului de energii regenerabile. In ceea ce priveste PV Platform Romania, pot spune ca acest concept aduce 60 de expozanti impreuna, expozanti care vor sustine conferinte si dezbateri timp de 2 zile, toate avand ca tema energia fotovoltaica”, a explicat Timea Szanto, project manager.

In prima zi a targului vizitatorii au putut luat parte la International Business Exchange Forum – IBEF, precum si la un tur ghidat gratuit al Aradului. Pentru ziua de astazi organizatorii au pregatit o conferinta pe tema biogazului – Tehnologii de obtinere si importanta acestora pentru dezvoltarea durabila, iar in ultima zi de targ se va desfasura cea de a cincea conferinta internationala – Energia din lemn in Romania.

Ungaria, Serbia si Italia

Vizitatorii targului Enreg pot constata ca Ungaria, Serbia si Italia sunt printre principalele tari prezente la Arad. Societatile din Ungartia vor sustine vineri un atelier pe tema consumului de energie la autoritatile publice, in timp ce ziua de astazi – 7 martie – este dedicata participantilor din Italia. Pe langa prezenta celor 20 de companii din peninsula, italienii au pregatit si o prezentare privind piata certificatelor verzi si a energiei, prezentare ce va fi sustinuta de Camera de Comert Italiana pentru Romania.

Orar si bilete

Targul Enreg se desfasoara la Expo Arad International, iar un bilet pentru ziua de astazi este de 5 lei, in timp ce vineri accesul este gratuit. Program targului este: joi, 7 martie: 9,00-18,00, vineri, 8 martie: 9,00 – 18,00.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente