Acasă Etichete Retea ecologica

Eticheta: retea ecologica

37.000 de hectare de arii protejate in judetul Galati

Ministerul Mediului si Padurilor a initiat un proiect pentru desemnarea de noi arii protejate in cadrul Retelei ecologice "Natura 2000".La nivelul judetului sunt cinci...

CE sustine ca multe dintre cele mai vulnerabile specii si habitate ale Europei sunt inca in pericol

Comisia Europeana (CE) a publicat luni un raport pe tema starii de conservare a peste 1.150 de specii si 200 de tipuri de habitate...

Bani nerambursabili pentru protejarea naturii

Uninunea Europeana finanteaza protejarea naturii prin intermediul Programului Operational POS Mediu elaborat pentru protectia si imbunatatirea calitatii mediului, dar si pentru dezvoltarea infrastructurii de baza la standarde europene.

Mazare si-a luat adio oficial de la oraselul lacustru

Lacul Siutghiol a fost inclus oficial in categoria ariilor de protectie speciala avifaunistica (protectie a unor specii de pasari), din cadrul retelei europene "Natura 2000". Agentia pentru Protectia Mediului Constanta a atras atentia asupra faptului ca Hotararea Guvernului nr. 1284 din 24 octombrie 2007 privind declararea ariilor de protectie speciala avifaunistica ca parte integranta a retelei ecologice europene "Natura 2000" a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 739 din 31 octombrie.

Natura 2000 – programul de salvare a florei si faunei din Europa

Romania este una dintre cele mai importante tari in cadrul programului Natura 2000, pentru ca include cinci regiuni biogeografice diferite. Potentialele Situri de Importanta Comunitara acopera circa 13% din intreg teritoriul tarii noastre.

Romania are cei mai multi ursi bruni, lupi si pelicani albi din UE

In Romania se regasesc cele mai mari populatii de urs brun, lup si pelican alb din Uniunea Europeana, tara noastra fiind singura care are cinci regiuni biogeografice, a declarat ieri la Sibiu, Marita Arvela, reprezentanta a Comisiei Europene.

Rămâi conectat!

104,205FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente