InParc.ro da start la verde!

InParc.ro da start la verde!

Am inceput cu ‘capul in nori’ sa conturam o enciclopedie a tot ce inseamna verde in Bucuresti. Am desenat norisori ce plutesc fara nicio grija pe cerul capitalei. Am venit mai aproape de pamant si am conturat coroanele inverzite ale copacilor. Am ‘pandit’ trezirea la viata a naturii. Am curatat bancutele de prin parcuri si la primele raze de soare am stiut ca este timpul. Timpul pentru a umple aceste locuri superbe din Bucuresti cu evenimente in aer liber.

Asa a inceput proiectul inparc.ro. Din dorinta de a oferi o alternativa de petrecere a timpului liber, din dorinta de a face cunoscute evenimentele ce au loc zi de zi in parcurile bucurestene.
Am strans poze si informatii legate de parcurile dragi noua. Monitorizam tot ce se intampla in ele si va aducem la cunostinta unde si cand puteti lua o gura de aer curat. Si pentru ca este un proiect pe care vrem sa-l crestem impreuna cu voi, am creat posibilitatea ca, stand linistiti in fata calculatoarelor, sa ne puteti trimite informatii legate de parcuri si de evenimente. Suntem siguri ca unde-s multi, puterea creste!

InParc.ro este un proiect ce se adreseaza optimistilor care se trezesc dimineata devreme cu zambetul pe buze, celor care stiu ca exista locuri frumoase ce ne asteapta sa le vizitam, celor care apreciaza o muzica buna intr-o sambata dimineata pe straduta unui parc, celor care nu au uitat sa pretuiasca natura! Daca te regasesti in ceea ce simtim noi, te invitam sa ni te alaturi in aceasta plimbare frenetica prin verdele Bucuresti si… iti promitem ca nu te vom lasa sa te plictisesti.

Pe locuri, fiti gata, start la verde! Hai inParc.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *