Investitie de 150 de milioane de dolari, oprita din cauza unei gaste

0
288

O cladire de 150 de milioane de dolari care se construieste in orasul Birmingham din Marea Britanie a fost sistata in aceasta saptamana, dupa ce o gasca canadiana, specie protejata de lege, a depus trei oua chiar in mijlocul gramezilor de resturi din cladirea aflata in constructie!gasca canadiana

Si asta nu este singura realizare a pasarii respective. Un paznic a primit insarcinarea de a proteja gasca 24 de ore din 24, de a veghea ca aceasta sa nu fie deranjata sau speriata de zgomotele lucrarilor, pana cand puii vor iesi din ou si vor pleca impreuna cu mama lor inapoi spre Canada.

„Gasca se afla in cladire de circa 3 saptamani si pare ca se simte foarte bine in mediul acesta, ceea ce reprezinta un mare ghinion pentru noi”, a declarat pentru The Daily Mail unul dintre investitori. „Incercam sa respectam toate normele ecologice si nu vom face nimic pentru a deranja gasca, pana cand aceasta nu isi duce misiunea de mama la bun sfarsit. In tot acest timp, muncitorii vor lucra in liniste la alte parti ale cladirii, astfel incat sa nu pierdem bani. In plus, ni s-a spus ca este o idee foarte proasta sa incercam sa mutam gasca in alta parte”, a adaugat acesta.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.