Jandarmii galateni au sadit 100 de platani pe Faleza Inferioara a Dunarii in cadrul actiunii „Si noua ne pasa de natura!”

  0
  657
  Jandarmii gălăţeni au sădit 100 de platani pe Faleza Inferioară a Dunării în cadrul acţiunii „Şi nouă ne pasă de natură!”
  Jandarmii galateni au sadit 100 de platani pe Faleza Inferioara a Dunarii in cadrul actiunii „Si noua ne pasa de natura!”

  Jandarmii galateni au sadit 100 de platani pe Faleza Inferioara a Dunarii in cadrul actiunii „Si noua ne pasa de natura!”. In general, ani de-a randul activitatile dedicate Zilei Jandarmeriei Romane au constat in exercitii demonstrative, cupa presei la tir si competitii sportive. Anul acesta, la implinirea a 162 de ani de la infiintarea institutiei, jandarmii galateni, cu mic cu mare, alaturi de familii, au sarbatorit acest eveniment prin plantarea acestor platani de-a lungul Falezei. „Iubim natura, pentru ca ea are nevoie de sprijinul nostru, pentru ca, peste ani, copiii sau nepotii nostri se vor plimba printre platanii saditi de ei impreuna cu parintii lor jandarmi”, a precizat cpt. Costin Barbu. La aceasta actiune au participat peste 80 de jandarmi galateni, insotiti de familiile lor. Jandarmeria Galati nu este la prima participare de acest gen. Reamintim ca jandarmii galateni au mai participat si la campania „Romania prinde radacini”, dar au plantat pomi si la sediul unitatii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.