Joaca in parc in grupuri mai mari de cinci persoane, interzisa

Dupa ce a promis ca a modificat legislatia astfel incat bucurestenii sa poata calca pe iarba in parcuri sau sa poata merge la picnic, asa cum se intampla in capitalele tuturor statelor civilizate, edilul-sef al Bucurestiului, Sorin Oprescu, s-a razgandit.parc

Astfel, potrivit unei hotarari de consiliu (prin care se reglementeaza accesul in parcuri si sanctiunile aplicate celor care incalca decizia municipalitatii), aprobata de Oprescu, oamenii vor avea acces pe iarba doar intr-un anume perimetru, indicat printr-un panou special amenajat la intrarea in parcul respectiv.

Mai mult, familiile numeroase isi pot lua gandul de la organizarea unei partide de volei in vreun parc al Capitalei. Asta pentru ca “alergatul sau alta activitate sportiva care implica mai mult de cinci persoane este strict interzisa”. Iar amenzile sunt usturatoare: de la 350 la 1.000 de lei.

Reprezentantii municipalitatii sustin ca au luat aceasta decizie intrucat “si la cinci persoane pagubele care s-ar putea produce spatiului verde sunt destul de mari”. “In plus, cinci este un numar suficient pentru o echipa”, a explicat Madalin Dumitru, seful Directiei Servicii Publice din Primaria Capitalei.

Sursa: Evenimentul Zilei

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente