KANGLAITE – „Lacrima lui Iov”, tratament pentru cancer

0
859

Cancerul este una din boli le majore care ameninta grav sanatate a umana. Felul in care putem preveni si trata eficient cancer ul, a devenit un subiect de mare amploare. Cercetarea in ceea ce priveste obtinerea de noi medicamente antitumorale a evoluat in ultima perioada descoperind noi posibilitati de tratare a bolii canceroase.

Cercetatorii chinezi au descoperit ca semintele unei plante numite „Lacrima lui Iov” creste speranta de viata la pacientii cu diferite forme de cancer. Acestia au obtinut un extract trigliceridic din semintele de Coix care a fost folosit ca agent neoplazic in diferite studii stiintifice. Astfel a fost demonstrat faptul ca agentul KLT inhiba dezvoltarea celulelor in faza G2 + M, reduce numarul de celule care intra in fazele G0 si G1 micsorand procentul de celule in faza S,  reducand mitoza si inhiband astfel multiplicarea celulelor. A fost demonstrat faptul ca agentul KLT induce apoptoza in carcinomul SW1116 al intestinului gros uman. Dupa 24 de ore si tratament cu 10 – microl/ml KLT, celulele SW1116 din carcinomul intestinului gros au fost induse in apoptoza in M2 in procent de 15.68% si numai 4,5% in grupul de contrast, sugerand ca o mica doza de KLT a indus apoptoza celulelor SW1116.

KLT induce apoptoza in celulele umane K562 erythro- leucemie – Annexin V – etichetat FCMM. Dupa 6 ore de tratament KLT celulele erythro-leucemice K562 au fost induse in apoptoza 9.42% in M2 si doar 4.73% din grupul de control, sugerand ca o mica doza de KLT a indus apoptoza celulelor K562.

Pe langa acestea este binecunoscut faptul ca KLT inhiba formarea de noi vase sanguine, reduce serul TNF, la nivelul IL-, creste nivelul de IL-6 si imbunatateste astfel casexia. KLT regleaza  FAS/Apo-1 in celulele din carcinomul renal si inhiba manifestarea genelor Bcl-2 pe celule de carcinom renal. KLT inhiba activitatea PKC (Proteinkinase C), COX – 2, MMP-9 (Matrix metaloproteinazei-9)si activitatea FAS (Sinteza Acizilor Grasi).

KLT are rol remarcabil in inhibarea si distrugerea celulelor canceroase intarind in acelasi timp sistemul imunitar. In plus, are eficacitate semnificativa in controlul durerii produse de cancer, in prevenirea metastazelor si imbunatatirea calitatii vietii pacientului. Medicamentul a adus importante beneficii pentru peste 500.000 de pacienti in 2500 de spitale dupa ce a fost lansat in China. In 2001, FDA a aprobat KLT pentru a incepe faza I de studii clinice in SUA, studii care au avut un deosebit success. Ministerul Rus al Sanatatii a emis in decembrie 2003 autorizarea de punere pe piata, urmata de o lansare oficiala in iulie 2005. Mecanismul antineoplazic a fost reconfirmat de cercetatorii de la Universitatea Johns Hopkins din Statele Unite ale Americii. Aplicatii clinice KLT se aplica in urmatoarele cazuri.

– Combinat cu regimuri de chimioterapie pentru a minimiza reactia toxica  si pentru spori efectul acestora;

– Combinate cu radio terapia pentru a imbunatati sensibilitatea;

– Mono-terapie in tratamentul paleativ al pacientului pentru a imbunatati QOL, KPS, MST si TTP

– Controleaza efectiv durerile canceroase; nu da dependenta;

– Imbunatateste starea de casexie furnizand energie;

– Inainte si dupa o operatie pentru a preveni metastaza cancerului;

– In interventie pentru perfuzii arteriale in doze mai mari sau mai mici;

– Ajuta la eliminarea hidrotoraxului si a efuziunii pericardiace.

Ingrediente: Ulei de Coix , lacrima lui Iov, pentru uz injectabil

Indicatii: Tumori maligne in stadiu mediu sau avansat la nivelul: plamanilor, ficatului, pancreasului, esofagului, rinichilor, colonului / rectului, prostatei si ovarelor.

Contraindicatii: Pacienti cu tulburari metabolice lipidice severe (soc acut, pancreatita acuta, hiperlipidemie patologica si nephorosis lipide) femei gravide.

Efecte Secundare: Frisoane, tremuraturi, greata usoara, flebita usoara, cresterea nivelului enzimelor hepatice

Substanta activa KLT foloseste trigliceridele din coix ca substanta activa. Este vorba de un ester condensat din gliceril cu lant lung de acizi grasi atat non-saturat cat si saturat, cu matrice neregulata. Reziduurile de grasimi non saturate sunt predominante.

Informatii suplimentare, studii clinice referitoare la produsul Kanglaite precum si modul de achizitionare le puteti accesa pe siteul: www.kanglaite.ro sau puteti contacta centru DOMYSAN, importatorul pentru Romania a produsului Kanglaite prin e-mail: [email protected] sau la Tel./ Fax: 0260.674.900

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.