Kilogramele in plus, mai bine cu ele

0
324

Suna foarte bine atunci cand auzim ca pentru a scapa de kilogramele in plus nu mai este nevoie sa tinem cure drastice de slabire sau nu trebuie sa mai apelam la metode invazive.

Dureroasele operatii de liposuctie, care imobilizeaza la pat pentru recuperare si lasa, apoi, urme adanci, nu numai fizic, ci si psihic.

Ultimele recomandari in materie sustin ca noua metoda, numita si ea abuziv „organica”, isi propune sa scape de grasime topind-o direct in organism. Mit sau realitate, ramane de vazut! Noile tratamente propuse includ metode noi. Un amestec format din substante chimice, secretul sau ramane inca nedezvaluit, poate fi introdus direct sub piele, prin injectare, are ca scop topirea grasimilor din organism.

Substantele chimice fac sa explodeze celulele grase si sa se transforme intr-un lichid ce va fi eliminat prin urina. Metoda este neinvaziva, dar farmacistii nu au aprobat inca acest amestec injectabil si nu sunt de acord, deocamdata, sa fie pus pe piata, considerand ca nu sunt respectate anumite standarde.

Totusi, unele clinici din Kansas, Statele Unite ale Americii, au decis sa impuna pe piata acest tratament. Specialistii considera totusi ca ele nu sunt, deocamdata, decat experimente facute direct pe oameni si ii sfatuiesc pe pacienti sa fie cu mare bagare de seama, pentru ca efectele nedorite pot aparea oricand, iar antidot nu exista.

Celebritatile de la Hollywood, care au dat tonul, sustin ca tratamentul este teribil si ca au slabit. Medicii avertizeaza insa asupra efectelor secundare, sustinand ca pot aparea noduli cancerosi in urma acestui tratament-minune si serioase probleme respiratorii.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.