La Ploiesti, conferinta cu tema „Agricultura ecologica – oportunitate pentru Romania”

La Ploiesti, conferinta cu tema „Agricultura ecologica – oportunitate pentru Romania”
La Ploiesti, conferinta cu tema „Agricultura ecologica – oportunitate pentru Romania”

Camera de Comert si Industrie (CCI) Prahova organizeaza maine, la Ploiesti, incepand cu orele 10.00, conferinta „Agricultura ecologica – oportunitate pentru Romania”, dedicata celor care doresc sa porneasca o afacere in acest domeniu de mare viitor, in convergenta cu obiectivele strategiei nationale agricole de export. In acelasi timp, evenimentul respectiv isi propune sa informeze si sensibilizeze publicul larg cu privire la avantajele consumului pe scara larga a produselor ecologice.

Partenerii evenimentului sunt Directia Agricola Prahova, Agentia de Plati si Interventie in Agricultura Prahova, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale Prahova, Centrul Europe

Direct Ploiesti, Swiss Institute for Sustainable Development si Camera de Comert si Industrie Bacau. La aceasta conferinta au fost invitati specialisti din domeniul agricol si din cercetare, autoritati si institutii publice, precum si producatori de produse ecologice din 10 judete ale tarii. Potrivit organizatorilor, la acest eveniment vor sustine prelegeri Viorel Morarescu si Elena Tatomir – directori in cadrul Ministerului Agriculturii, Costin Lianu – director in cadrul Ministerului Economiei, Marin Cioceanu – presedinte al Asociatiei „Bioromania”, reprezentanti ai patronatelor din agricultura, ai institutiilor de specialitate locale s.a. Totodata, la eveniment sunt asteptati aproximativ 80 de specialisti din domeniul agricol, fermieri, dar si primari ai unor localitati din mai multe judete.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,555FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente