RoRec participa la Festivalul Faptelor Bune 2014 de la Sinaia

RoRec participa la Festivalul Faptelor Bune 2014 de la Sinaia
RoRec participa la Festivalul Faptelor Bune 2014 de la Sinaia

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec are placerea sa participe la Festivalul Faptelor Bune 2014 de la Sinaia, eveniment ce va avea loc in perioada 26-28 septembrie.

Festivalul Faptelor Bune implineste 20 de ani de cand se organizeaza la Sinaia, iar Asociatia RoRec are motive sa sarbatoreasca alaturi de Primaria Sinaia, locuitorii orasului si turistii care vor fi prezenti la eveniment, data fiind lunga colaborare pe care o au in privinta colectarii selective a deseurilor electrice, o fapta buna pe care din ce in ce mai multi cetateni o pun in practica. De altfel, Centrul de Colectare al deseurilor electrice si electronice din Sinaia este printre cele mai vechi deschise in cadrul Retelei Nationale de Colectare.

Evenimentul va avea loc in perioada 26-28 septembrie 2014, iar echipa asociatiei va fi prezenta la cortul RoRec amplasat in zona dedicata copiilor. Acolo va fi organizat un atelier de pictura. Copiii vor avea la dispozitie diferite figurine din ipsos si acuarele cu care le pot picta si apoi pastra. Pentru a imortaliza momentul, langa cort va fi amenajata o zona in care copiii si parintii se vor putea fotografia.

Le reamintim locuitorilor din Sinaia interesati sa colecteze selectiv deseurile electrice ca o pot face la Centrul de Colectare din orasul lor, de pe Calea Brasovului nr.2, in fiecare luni si miercuri, intre orele 17.00-19.00. De asemenea, cetatenii din toata tara pot beneficia gratuit de serviciul de colectare de la domiciliu sau sediu de firma a deseurilor electrice grele sau voluminoase, sunand la TelVerde 0800 444 800, numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila, zilnic intre orele 9.00-17.00. Iar Patrula de Reciclare este prezenta in toate judetele, asteptandu-si sustinatorii!

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,549FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente