Lansarea proiectului Managementul Integrat al siturilor Natura 2000 Muntii Fagaras si Piemontul Fagaras

Lansarea proiectului Managementul Integrat al siturilor Natura 2000 Muntii Fagaras si Piemontul Fagaras

In data de 15 noiembrie 2012, la sediul Consiliului Judetean Brasov, in sala de evenimente nr. 120, a avut loc conferinta de presa privind lansarea proiectului: Managementul Integrat al siturilor Natura 2000 Muntii Fagaras si Piemontul Fagaras.

Proiectul este finantat in cadrul Axei Prioritare 4 a Programului Operational Sectorial de Mediu – Sector protectia naturii si are valoarea totala de 17.317.453 lei, titularul contractului fiind Asociatia Muntii Fagaras. Durata de implementare a proiectului este de 36 de luni vizandu-se elaborarea planului de management integrat al celor doua situri Natura 2000, precum si demararea unei campanii de informare a comunitatilor locale si a altor factori interesati, privind importanta siturilor Natura 2000 Muntii Fagaras si Piemontul Fagaras, prin realizarea unor materiale documentare, seminarii, grupuri de lucru si activitati de constientizare pentru elevi.

Implementarea proiectului va duce la mentinerea sau chiar imbunatatirea statutului de conservare al speciilor si habitatelor de interes comunitar si national din interiorul siturilor Natura 2000 Muntii Fagaras si Piemontul Fagaras. Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente